Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a fiuk ha latnak telen miniszoknyaba menni egy lanyt az utcan? L
Ha meg jó alakod van, bármelyik nadrágban jól nézel ki.
Kivéve ha nincs formás alakod, akkor megértem, hogy így kell magadra felhívni a figyelmet. Gondolom nem vagy magaddal megelégedve ,kell valami feltűnő.
En csak azt irtam amit itt egy lany nyilatkozott es nejlonharisnyarol volt szo!
De tudom ha nem azt irom amit elotem sokan masok akkor en leszek a getzci...
#20!
Szerintem meg nagyon csinos a vastag kötött harisnya.
Én pasi vagyok, így csak gyönyörködöm benne, de nagyon bejön, ha egy formás lábú lányon ilyet látok.
Ha egy lány szép, olyan mindegy, hogy miben van.
Farmerban is szép lesz. Miniszoknyában egyből azt gondolnám róla, hogy faxhiánya van és csak arra kéne(mint mindenki másnak). Szóval megítélés szempontjából fontos szerintem.
A kérdésben nem volt harisnya, de szerintem még úgy is röhejes télen.
Ha meg ronda akkor olyan mindegy miben van, persze miniszoknyában egy kicsit több esélyt ad rá, hogy valami nyomorék megkívánja és beakassza neki.
#26!
Én a farmert nem tartom csinosnak, nőiesnek.
Nyilván télen szükséges, ha nagy a hideg, de nem nőies.
ma 17:43
Most ne haragudjál már meg te ki kérdezte a te véleményed? Válaszoltam a kérdésre, te is megtetted, a kérdés nem rólad meg a te ízlésedről szól, hogy minden válaszolót lereagálj, hogy TE szerinted nem jó amit ír, nem érdekel senkit se.
Ha valakinek jó popsija, alakja van, az farmerban is látszik, miniszoknyában kidzsalni a -10 fokokba szerintem röhejes, bármennyire jó a lány lába, alakja. Ennyi erővel a fehérnemű még nőiesebb, menj ki abban az utcára.. istenem -.-
A farmer eleve nem noies ruhadarab kedves utcso!
Ha nem hiszed nezz utanna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!