Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányoknak mit gondolnak erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mit gondolnak erről?

Figyelt kérdés

Elég szerencsétlen farokkal áldott meg az isten. Nem a mérettel van a baj hanem a kinézetével. Szerintem nagyon undorítóan néz ki.

Azt mondták ne borotváljam rajta a szőrt de borzasztó idiótán néz ki. Ez még nem lenne baj. Viszont rendesen látszódnak rajta az erek is és nem azért mert annyira vékony. Egyszerűen csak csúnya. Ehhez jön mellé az hogy a fitymámon vannak ilyen kisebb pöttyök is. Távolról nem látszódik de közelebbről megnézve sok kis pontot lehet látni sűrűn egy kisebb területen.

Röviden esztétikailag ronda. Nektek mi a véleményetek, lányok/fiúk?

Nektek milyen (ha fiúk vagytok) és a barátotoknak milyen (ha lányok)? Mennyire zavarja ez a lányokat?

2015. okt. 5. 20:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Cím: *A lányok mit gondolnak erről?
2015. okt. 5. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Esetleg megnézhetem:)? hátha nem olyan vészes.....
2015. okt. 5. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:

hetero 24f)

szerintem borotváld le a többivel meg nincs gond. átlagos hogy eres vagy pötyis a makk perem. nem mindenkinek vannak ezek, de akkor is átlagos

2015. okt. 5. 20:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de képet nem szeretnék küldeni.
2015. okt. 5. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:

hát bevallom neked én eddig egyet láttam, mármint élőbe, azzal nem volt ilyen gondom

te elég drasztikusan írtad le a helyzeted, szerintem azért ennyire nem lehet vészes, konkrét véleményt csak akkor lehetne mondani ha esetleg látnám is, de szerintem akkor sem lehet ekkora a baj, csak pasi vagy és túlságosan aggódsz miatta :D

21L

2015. okt. 5. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:
A páromnak is vannak apró pöttyök. Engem egyáltaldn nem zavar semmiben. Szerintem ne borotváld, csam vágd rövidre kisollóval. De ez a borotválós dolog nagyon megosztó téma. Valaki ígyszereti valaki úgy.
2015. okt. 5. 20:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2015. okt. 5. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Barátomnak is vannak pöttyök és eres, amit imádok.
2015. okt. 5. 20:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Az erek elég általánosak, azzal nincs gond, szexi. A pöttyökről nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam még olyat, de nem hangzik vészesnek, nem hiszem, hogy zavaróak. :)
2015. okt. 5. 21:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam a válaszoktól. :)
2015. okt. 5. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!