Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mit gondolnak erről?
Elég szerencsétlen farokkal áldott meg az isten. Nem a mérettel van a baj hanem a kinézetével. Szerintem nagyon undorítóan néz ki.
Azt mondták ne borotváljam rajta a szőrt de borzasztó idiótán néz ki. Ez még nem lenne baj. Viszont rendesen látszódnak rajta az erek is és nem azért mert annyira vékony. Egyszerűen csak csúnya. Ehhez jön mellé az hogy a fitymámon vannak ilyen kisebb pöttyök is. Távolról nem látszódik de közelebbről megnézve sok kis pontot lehet látni sűrűn egy kisebb területen.
Röviden esztétikailag ronda. Nektek mi a véleményetek, lányok/fiúk?
Nektek milyen (ha fiúk vagytok) és a barátotoknak milyen (ha lányok)? Mennyire zavarja ez a lányokat?
hetero 24f)
szerintem borotváld le a többivel meg nincs gond. átlagos hogy eres vagy pötyis a makk perem. nem mindenkinek vannak ezek, de akkor is átlagos
hát bevallom neked én eddig egyet láttam, mármint élőbe, azzal nem volt ilyen gondom
te elég drasztikusan írtad le a helyzeted, szerintem azért ennyire nem lehet vészes, konkrét véleményt csak akkor lehetne mondani ha esetleg látnám is, de szerintem akkor sem lehet ekkora a baj, csak pasi vagy és túlságosan aggódsz miatta :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!