Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi szüzességről miért gondolnak hülyeséget?
Egy férfinak nem azért fontos a szüzesség, mert hogy jajj legyek már nővel, vagy hogy valami.
Hanem attól férfi egy férfi mert vadászik, és akkor jó vadász, ha vadászott. Ha nem tud vadászni, vagy nincs vad amit levadásszon, akkor értelemszerűen nem jó férfi.
És ez önértékelési problémához vezet, ami pedig a férfiasság csökkenéséhez, megszűnéséhez.
Illetve ez 14 éves korban kezdődik valahol, mindig akkor lesz az ember tele szexuális vágyakkal, és ha 18-ig nem veszi el, onnan kezdődően már csak évről évre amortizál a dolog.
Már nem vagyok szűz, de annyi hülyeséget olvasni ezzel kapcsolatosan hogy csak na... Még a prosti is egy olyan megoldás, amit fel lehet fogni "sikeres vadászatnak" oly módon hogy valaki eléd hozza a vadat, neked pedig csak le kell vadásznod.
Tény hogy nem egy 100%-os vadászat, de jelentősen dob rajta az is.
Itt meg annyi mindent olvasni... én csak fogom a fejem. Sosem érdekelt az hogy az aktuális nő mit gondol rólam, hogy szűz vagyok, vagy hogy nem, egyszerűen csak hiányzott belőlem a férfiasság, ami zavart.
Minden férfi férfi akar lenni, de hogy lesz az, ha sosem tud vadászni?
Ez a kérdés arra irányult, hogy minden nő, mikor megtudja egy férfiről hogy szűz, azzal érvel, hogy ez neki nem gond stb.
Közben pedig egyetlen férfit sem érdekel, vagy legutolsó sorban érdekel, hogy a nőnek ez gond-e, mert a legnagyobb probléma nem ezzel van, hanem azzal amit leírtam.
Én is mikor elsőnek szexeltem olyan voltam hogy húúú, pozitívan csalódtam magamban, de tudtam hogy nem fogok beállni úgy mint egy hülye, mert tudom mit csinálok.
De ettől még nem voltam nyugodt, mivel ez a része egyáltalán nem érdekelt.
Hát ha ezt nem érted az a te gondod.
A legtöbbször mikor kiír valaki ilyen kérdést, mindig az van hogy "én nem lennék szűz pasival..." "Nekem bejönnek a szűz pasik"... stb.
De ezek senkit nem érdekelnek. Egy szűz pasit, akinek a szűzessége egy nagy gond önmaga számára, az a fent leírtakon gondolkozik.
A nők meg azt hiszik ez minket azért zavar, mert hogy a nők véleményére adunk etéren, hogy ők ezt hogy itélik meg, hogy állnak hozzá stb. Közben pedig ehhez semmi köze a szüzességnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!