Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfi szüzességről miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi szüzességről miért gondolnak hülyeséget?

Figyelt kérdés

Egy férfinak nem azért fontos a szüzesség, mert hogy jajj legyek már nővel, vagy hogy valami.

Hanem attól férfi egy férfi mert vadászik, és akkor jó vadász, ha vadászott. Ha nem tud vadászni, vagy nincs vad amit levadásszon, akkor értelemszerűen nem jó férfi.

És ez önértékelési problémához vezet, ami pedig a férfiasság csökkenéséhez, megszűnéséhez.

Illetve ez 14 éves korban kezdődik valahol, mindig akkor lesz az ember tele szexuális vágyakkal, és ha 18-ig nem veszi el, onnan kezdődően már csak évről évre amortizál a dolog.

Már nem vagyok szűz, de annyi hülyeséget olvasni ezzel kapcsolatosan hogy csak na... Még a prosti is egy olyan megoldás, amit fel lehet fogni "sikeres vadászatnak" oly módon hogy valaki eléd hozza a vadat, neked pedig csak le kell vadásznod.

Tény hogy nem egy 100%-os vadászat, de jelentősen dob rajta az is.

Itt meg annyi mindent olvasni... én csak fogom a fejem. Sosem érdekelt az hogy az aktuális nő mit gondol rólam, hogy szűz vagyok, vagy hogy nem, egyszerűen csak hiányzott belőlem a férfiasság, ami zavart.

Minden férfi férfi akar lenni, de hogy lesz az, ha sosem tud vadászni?

2015. aug. 9. 23:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nem, mert egyrészt kaptam már választ, másrészt a barátnőm is megértette amit leírtam.

Szóval. Gondoltam hogyha te már nem érted, akkor megkérdezem őt hogy érti-e, de innen már csak az a gond hogy a te felfogásoddal van probléma.

2015. aug. 10. 00:23
 12/20 A kérdező kommentje:

10-es igen, két emberen múlik a dolog ebben igazad van, de egy szűz pasit az érdekel utoljára hogy egy nőt ez zavar-e vagy sem.

sokkal inkább férfiasság kérdése és önbizalmi probléma mintsem érdekel hogy "na a nagy kiszemelt mit gondol arról hogy szűz vagyok".

2015. aug. 10. 00:24
 13/20 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Szerintem nem kéne az összes szűz pasi nevében nyilatkoznod. Téged anno nem érdekelt, viszont nagyon sokat meg igen. Ha nem így lenne, akkor a gyk-n nem születne naponta egy tucat kérdés arról, hogy szűz pasikánt mit gondolnak róla a nők, kit vonz, kit taszít az ő szüzessége, menjen-e prostihoz, és egyéb kérdések.

2015. aug. 10. 00:43
 14/20 A kérdező kommentje:

azt is vedd figyelembe, hogyha felemlíti egy srác magában hogy ő szűz, és elkapja az ebből fakadó rossz közérzet, és feltesz egy kérdést, hogy ez most gáz-e vagy sem, és kap olyan választ hogy nem nem gáz, az úgymond javít a helyzetén.

Nem azért mert önmagában a nőknek tetszik, vagy mert azt írják hogy nem gáz, hanem a támogató hozzászólások miatt és a pozitív "vigasztalások" érdekében.

És nem azt mondtam hogy nem jelent semmit, mert azért ez nem igaz, csak azt írtam hogy a legutolsó szempontok között van az, hogy az aktuális nő hogy itéli meg... attól hogy még utolsó szempont, feltehetem kérdésnek, hisz a támogató hozzászólások jobb kedvre deríthetnek.

2015. aug. 10. 00:45
 15/20 anonim ***** válasza:
igazabol mar tenyleg abbahagyhatnad. kiba szottul idegesit ez a vadaszos duma, es egyre csak fokozod. ez serto a nokre nezve, es azis hogy leszarod az erzeseinket egy ferfi szuzessegevel kapcsolatban. de szamit hogy valaki szuz e vagy sem... egy egy lokestol eldurrano kisfiuval nekem sincs mar kedvem foglalkozni. ilyen az elet, a szuz fiuknak jol kell jatszaniuk hogy be tudjak zsakolni. nem fogom oket sajnalni. ez olyan mint amikor a dagadt emberek sajnaljak magukat, hogy dagadtak, kozben meg kilog a szajabol a rantott csirke. arra a kis erofeszitesre se hajlando akkor ne sirjon hogy o szuz/dagadt. persze mindig vannak kivetelek, quasimodo sose fogja elveszteni
2015. aug. 10. 06:16
 16/20 A kérdező kommentje:

Látom a lényegét nem értetted meg te sem.

Tudod a nők sokszor néznek tükörbe, és vélik felfedezni hogy mennyire csúnyák - miközben nem is.

Vagy másik eset, mennyiszer akarnak maguknak tetszeni - elsősorban - és nem a pasiknak. (legalábbis a döntő többség így gondolja).

Ez is egy ilyen dolog a férfi szüzesség. Saját magunk problémája. Nem testi, nem tapasztalati és nem egyéb probléma. Egy baj van csak vele, hogyha 20 éves korig pl. nem fektetek le senkit, akkor előjön a nagy kérdőjel, hogy "milyen pasi is vagyok én, ha húsz éves koromra nem sikerült elszornom a magjaimat".

És közel nem az a gond hogy odamegyek Gizikéhez és hogy ő mit gondol rólam meg hogy mit fog cselekedni ha megtudja stb. Dehogy...

Barátnőm is utólag tudta meg hogy szűz vagyok, előtte hazudtam neki. Nem volt érdemi jelentősége. Ő nem is vette észre igazából, pedig neki már a 4. pasi vagyok.

Csak amikor otthon leültem, és tudatosult bennem hogy 20 éves vagyok, nem volt senkim, még alkalmim sem, és így a szüzesség problémája felvetődött, hogy egyszerűen senkit sem tudok "kielégíteni", mert nincs "lehetőség", az amortizálja a férfiasságot.

Én nem gondolom azt, hogy a szüzesség és a tapasztalatlanság, vagy pontosabban a bénázás összejátszik. Élő példa vagyok rá. Nem voltam biztos egy nagy durranás, de közel elégséges voltam már az első alkalommal is. (persze még előtte kivertem magamnak, így bírtam a menetet is).

Engem itt az zavar, amikor a szüzességet rosszul fogják fel. Ez egy olyan dolog mint amikor valaki nőként saját magát okolja valamiért... itt is ez történik. És ha teszem azt 23-24-25 éves koromig is szűz lettem volna, valószínűleg már idegileg összeomlottam volna abban a stresszben/önértékelésben, amit ez a szüzesség okozott magamnak.

Ez egy átok. Évről évre egyre jobban építi le a férfiasságod. Ezért akarjuk mind mielőbb elveszíteni. Nem azért hogy nővel legyünk. Nem azért hogy jók legyünk az ágyban. Nem is azért hogy élvezzük egy nagyot.

2015. aug. 10. 07:19
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem kell elmondani, hogy nem dugtál és ke kell sz...rni, hogy mit gondolnak rólad. Ha meg dugtál, akkor leesik rólad egy hatalmas teher.

Ez a vadászat dolog pedig egy baromság.

2015. aug. 10. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj szakemberhez.
2015. aug. 10. 11:32
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem régiben voltam pszichológiai felmérésen meglepően jók voltak az eredményeim. Azért köszönöm a jó tanácsokat és a gondoskodást. Gondolom egyszerűen csak fáj az igazság.

Pszichológust javaslom z olyan nőknek akik tükörben keresik magukon a hibákat, és megállapítják a különféle fizikai, kinézeti bajaikat (amik nem igazak).

2015. aug. 10. 13:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem ártana újra megismételni a tesztet. Semmilyen igazság nincs abban amit írtál. Amúgy se értem mit foglalkozol a Férfiak szüzességével ha állításod szerint vab csajod
2015. aug. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!