Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a lányok mit gondolnak magukról?
Hogy a 20-22 év még nem nő :D az valami fura átmenet a csitri és a felnőtt között :D amúgy az ilyen meg is érdemli hogy szárazon tövig valami igazi vastag és nagy farokkal.
Amúgy ha már alkalmi kapcsolat akkor legalább élvezetes legyen én amondó vagyok. Szóval egyetértünk.
20/l
Most nem értem mi a gond?
Ha nem tetszik a szemlélet akkor ignorálni kell őket.
Bár nekem az is kemény, hogy a barátnők egymást között azt beszélik, hány pasival, hogyan... sosem értettem és nem is fogom, és soha nem is hallgattam ilyet végig, mert nem érdekel. Tanácsot adtam, vagy kaptam, de csak pletyka szintjén erről beszélni... -.-
Nekem is voltak ilyen ismerőseim, hogy nincs izgalmasabb dolog az életükben csak a szerelmi, de leállítottam őket.
És önmagában az sem háborít fel, hogy ki, hogy éli az intim életét. Tegye mindenki úgy ahogy neki és párjának jólesik. Szemem sem rebben, ha valaki csak missziózik, és akkor sem ha korbáccsal vereti magát. A szexben szerencsére nincsenek általános normák, amihez tartani kell magunkat, pl ha nincs orál az nem is igazi szex. Vagy ha engedi egy nő az análist az a jó nő. A szexualitás közös megegyezésen alapuló intim dolog. Senki másnak nincs köze hozzá, csak a részvevő feleknek.
Tedd túl magad a dolgon, keres új barátnőket, és keress valami izgibb témát.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!