Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnak a fiuk ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a fiuk ha latnak telen miniszoknyaba menni egy lanyt az utcan? L

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 16:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%
Azt, hogy fogyatékos ribi, aki minden télen felfázik, ezzel kockáztatva, hogy valaha gyereke legyen.
2016. jan. 20. 17:27
 12/33 anonim ***** válasza:

Azt, h húdemegb@asznám. Ott helyben, falnak támasztanám, aztán sutty.

De természetesen ezért én vagyok a mocskos hímsoviniszta. Az mellékes, hogy ha szolidan öltözne, máshogy állnék a dolgokhoz.

2016. jan. 20. 18:54
 13/33 anonim ***** válasza:

Ha télen miniszoknyába van és nem ismerősöm, akkor egyből az jut eszembe, hogy télen csak a pingvinek és a k.vák nem fáznak. És mivel egyértelműen nem pingvin ezért csak a másik marad.

Ha ismerős akkor arra gondolok, hogy kit akarhat ennyire felszedni.

2016. jan. 20. 19:02
 14/33 anonim ***** válasza:
Azt hogy meg a hideg ellnere sem vesztette el a noiesseget!
2016. jan. 20. 19:19
 15/33 anonim ***** válasza:
A barátnőm is hord télen miniszoknyát. De nem fázik, mert meleg harisnyanadrágot vesz fel alá.
2016. jan. 20. 21:40
 16/33 anonim ***** válasza:

Először megnézem és minden olyan gondolat ami egy egészséges hetero férfinak :D

de másodiknak, hogy basszus nem fagy be a puncija meg a feneke? :D

2016. jan. 20. 21:50
 17/33 anonim ***** válasza:

Nem félsz ,hogy felfázol? Nagyon nagyon kellemetlen.

Egy nadrágban és hosszú kabáttal is lehetsz csinos. A felnőtt nők okosabban öltöznek fel,szerintem max 15 16 éves lehetsz.

Egyszer fel fogsz fázni,és utána már ha csak egy picit is lengén öltözöl ismét felfázol. Lassan el kellene kezdeni éretten gondolkodni.

Még tini vagy, de jobban jársz később,ha veszel egy nadrágot és jó hosszú télikabátot.

De azt is feltételezem , hogy anyuci és apuci kocsival visz be a suliba,akkor mondjuk egy picit értem,hogy miért nem aggódsz annyira.

De hogy valaki az utcán miniszoknyában legyen minusz fokokban az nevetséges. Mindenki fázik,erre te ott vagy egy nyári szoknyában.

Én még azokat a lányoka se értem akik szórakozni,bulizni mennek mini ruhában télen. Nem tartanám vonzónak,hanem nevetségesnek.

De lehet csak én vagyok a h.ülye

2016. jan. 20. 21:58
 18/33 anonim ***** válasza:
Merész lépés...
2016. jan. 20. 23:37
 19/33 anonim ***** válasza:
46%

17!

Ha no vagy tudnod kene hogy nemelyik harisnya melegebb mint egyes nadragok! Ezt itt irtak mar tobben!

Es egy no nadragban nem igazan kivanatos mint szoknyaban.

2016. jan. 21. 07:49
 20/33 anonim ***** válasza:

Egy harisnya sose lesz melegebb a nadrágnál.

Vagy ha tényleg van olyan vastag harisnya,az már elég szarul nézhet ki. Szerintem gáz a pamut harisnya. Azt nem villantani kell,hanem gatya alá felvenni.

El vagy tévedve. És miért kell kívánatosnak lenni a fagyos időben?

Eleve a legtöbb nő a nadrág alá még vesz fel harisnyát. Ilyenkor a réteges öltözködés a fontos.

Meg gondolom aki miniszoknyát vesz fel, inkább nejlon harisnyát hord,mint valami pamut harisnyát.

ÁÁÁ gáááz

2016. jan. 21. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!