Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom vajon a többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom vajon a többi lánynál is kétperces volt és jól gondolom, hogy kamuzott?

Figyelt kérdés

Barátom elmondta, hogy anno a suliban szóba jött, hogy kinek mennyi szexpartnere volt. Állítólag neki 20körül :D ekkor volt 20éves kb :D viszont mióta együtt vagyunk és szexelünk kb 20 perc alatt elélvez, nem is tudja kontrollálni :D (kellett kb fél év mire feltornáztuk 20-25percre,azelőtt pár perc volt és annyi)

Azt mondja azért van, mert iszonyat szexi és izgató vagyok, de lassan másfél év után azért....

Úgyhogy szerintem kamuzott a számmal kapcsolatban, mert

1,amikor összejöttünk akkor előttem 1évig nem szexelt senkivel (biztosra tudom )

2, elég félénk volt, amikor udvarolt, így nem nagyon nézem ki belőle,hogy annyi csajt megdugott :D

3,,azok se lehettek egetrengető numerák

Komplexusa lenne ezért nagyzolt ?

ő 23 F én 22 L

2016. jan. 14. 23:06
1 2
 11/12 Sunshinedoll ***** válasza:
A férfiak mindig nagyzolnak ilyeneken, szokj hozzá.
2016. jan. 15. 00:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem kamuzott, akinek már van 1-2 nő tapasztalata teljesen máshogy udvarol mint a kezdők. Ezt magamon is láttam. Egy komoly kapcsolat elég volt, hogy béna srácból "kelendő" legyek, mert az az egy megtanított, hogyan bánjak a lányokkal, mit akarnak látni és mit nem.

Az, hogy 2 perc alatt elsült az lehet, hogy izgalom vagy 1 év kihagyás okozta, a mostani párommal is a kezdésnél annyira visszamentem, mint ha szűz lennék és baromira frusztrált, mert tudtam magamról hogy tudok akár fél órát keményen is d*gni, vele meg néhány lökés elég volt. Mondjuk nagyon szexi és szűk volt :)

Annyit az "igaz mondás" mellett, hogy van ismerősöm akinek tudom, hogy volt nem egy komoly kapcsolata, most 30 éves, mégis hihetetlenül bénán csajozik és ha megismered olyan mint ha 30 éves szűz szende srác lenne. Egy közös lány ismerősömmel összejöttek néhány hónapot és utána a lány panaszkodta el, hogy mennyire béna volt szinte minden oldalon (szexben, kapcsolatban, stb)

Szóval lehet a srác csak nem tudott/akart tanulni előző kapcsolatokból.

2016. jan. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!