Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt gondolom ez normális,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt gondolom ez normális, hogy egy szexhez ez kell, . Nem?

Figyelt kérdés

A volt pasim, ... nagyon bejött és nagyon kívántam.

De a szex nem volt az igazi vele. Egy jó ideig nem tudtam hogy miért, frusztrált is a dolog, .. főleg hogy szóvá is tette hogy olyan sokára élvezek el (meg volt olyan is hogy egyszerűen nem)

Úgy csináltuk ahogy nekem jó, elmondtam neki hogy szeretem az előjátékot, a kis kényeztetést ...

Vmennyire segített, de még mindig nem volt az igazi.

Nem volt rossz az ágyban, csak nem volt meg benne az a hév!

És most így utólag fogalmazódott meg bennem, hogy azt hiányoltam az egészből, belőle, ... azt hogy lássam hogy kíván, hogy akar! Mert nem igazán láttam, olyan semmilyen volt, mint aki nem kíván, aki csak muszájból szexel,

(talán mert így is volt, nem tudom)... és épp ezrét nem tudtam annyira élvezni a dolgot, bármennyire is akartam.

Az olyan sem izgat fel annyira, ha fekszünk az ágyban, kicsi simi odalent és már rakjuk is be. Nem volt jellemző rá a túlzott kényeztetés, ... sőőt.

Azt gondolom egy lusta ego pasi volt. Vagy tévedek?

Bár mostmár úgy vélem, hogy nem is volt jó az ágyban, legalábbis nekem nem.

Ő meg feltételezem rólam gondolja ugyan ezt, ... mert másnak lehet elég volt ennyi és még élvezte is. De nekem ez kevés volt amit nyújtott.

33/n

2015. dec. 14. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs szenvedély tényleg felesleges szexelni,az egyen aki éhes.
2015. dec. 14. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen ez LENNE a normális. Én pasiból vagyok, de volt olyan párom, akin ugyanúgy azt láttam, mint Te a volt barátodon, hogy úgy igazából nem érdekli mivan csak a lényeg legyen meg. Nah ebben aztán semmi izgató nincs

25/F

2015. dec. 14. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

De a szexhez ez is kell.

Sőt...nagyon is fontos!!!

2015. dec. 14. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Eltérőek voltak a szexuális igényeitek. Más vérmérsékletűek vagyunk, nem passzolhat mindenki mindenkihez. Van ez így sajnos. Mindenesetre becsülendő, hogy megpróbáltad a tudtára adni és a maximumot kihozni ebből a kapcsolatból. Biztos tehettél volna még érte többet is, hogy ez a dolog működjön, de tapasztalatból tudom, hogy ez egy idő után rohadt fárasztó. Viszont korrekt, hogy nem kínlódtatok egymással évekig és nem húztátok sokáig egymás idejét. Valószínűleg mindkettőtöknek így lesz a legjobb. Te találsz egy hevesebb férfit, ő pedig majd egy kicsivel visszafogottabb nőt. Nincs ezzel baj. Persze, az ember sajnálja, hogy nem sikerült, mert emberileg jól kijött a másikkal, és persze nem minden a szex, de ha nem jó, akkor nem jó, ez van.
2015. dec. 14. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Röviden annyit reagálok erre, hátha segít:

Én imádok! kényeztetni, igazi beleéléssel, átéléssel csinálom és ezt a nők szerintem is látják, érzik a partneren ha nem csak úgy el van, hanem tényleg igazi kívánat, vágy ég a szemében, mozdulataiban... :)

2015. dec. 14. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok, hogy erre 33 évesen már sikerült rájönnöd (vagy megfogalmazódott benned a kérdés)!
2015. dec. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!