Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jól gondolom hogy egyáltalán nem vonzó egy ilyen fiú a számotokra?
Igazi két szék közül a földre típus vagyok. Külsőleg nagyon jó képűnek tartanak, izmos is vagyok a 13 év edzés miatt, illetve magas, szóval külsőleg mások szavával élve "bárkit megkaphatnék" (bocsi ha egoistán hangzik, a közvetlen környezetemben senki sem érti miért vagyok ilyen, melegnek néznek). Belsőleg viszont iszonyat esetlen vagyok, visszahúzódó, szótlan, önbizalomhiányos. Na most abban a helyzetben vagyok, hogy a normális átlagos lányoknak nem kellek a külsőm miatt, egyből beskatulyáznak a gyúrós nagy pofájúak közé, vagány csajoknak pedig azért nem mert senkinek se kell egy töketlen alak.
Szóval itt állok kb szűzen közel tökéletes testtel depressziósan. Kellhet bárkinek egy ilyen srác?
Még1x leírom, hogy kérek mindenkit le oltogasson, hogy beképzelt vagyok. Azért használtam ezeket a szavakat, hogy el tudjátok képzelni a szitut.
Szia!
Nekem van barátom, de azért válaszolok.
Hát ez egyéni vélemény, de nekem ez pont, hogy bejön. Nem vagy az a nagyképű bunkó típus, eleve hatalmas pluszpont, ráadásul még jól is nézel ki? Nekem ez épp, hogy bejön, szóval nehogy depressziós legyél, szerintem sokan vannak ezzel még így.
Szerintem győzd le a korlátaidat, kezdj el fejlődni. Olvass sokat a nőkről (Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? - A NEMEK HARCA Allan Pease - Barbara Pease), beszélgess sokat velük, ne feltétlen olyanokkal, akik tetszenek, és akiket fel akarsz szedni, akár barátok, unokatestvérek, lánytestvér, vagy felnőtt, idősebb nők. Mélyebb dolgokról, hogy szokd a helyzetet, és kicsit kiismerd őket.
Az önbizalom és a kezdeményezőkézség az élet más terüeltein is jól fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!