Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy ennek biológiai háttere van?
Gondolkoztam rajta, hogy ide, vagy a tudomány kategóriába rakjam-e a kérdést, de valószínűleg itt több választ fogok kapni. Ha esetleg átraknák oda, akkor valaki hozzáértő válaszolhatna a jelenség okára is.
Azt veszem észre, hogy egy kb. 800-1000 fős szaporodási közösségben (középiskola), egyre több férfi egyedet kizárva, már csak 3-4 olyat tudok számon tartani, akit alkalmasnak tartok több mint baráti kapcsolat létesítésére; és ez a halmaz megegyezik 2-3 másik női egyedével.
Az iskola elég kicsi, 1000 fő nem sok, de egyáltalán nem mozgunk azonos baráti körökben, és vannak egyéb hímnemű egyedek is bőven, akiknek a külsejével semmi gond, nem alfahímek a kérdés tárgyai.
Akkor most nekünk hasonló az immunrendszerünk? Mert úgy tudom, a nők a tőlük erősen különböző immunrendszerű férfiakhoz vonzódnak.
most öszintén szolva nem vágom hogy mire akarsz kilyukadni
De megprobálom értelmezni ha hülyeséget irok elöre is bocsi
Szóval te arra gondolsz hogy egy 1000 fős veled egykoru egyénből alig 2-3 van ami neked is megfelelne "alkalmas" hozzád..?
Van az a mondás hogy ha a kacsa nem tud uszni akkor nem a viz a hülye. Arra gondolo khogy te más szemszögből közelited meg ezt a társadalmat ezért azokat kutatod akik hasonloan kizárják magukat a tömegből... Ez csak annyit jelent hogy az érdeklödési körötök ezen a téren hasonló. De semmi többet.
Viszont ha másik oldalrol nézzük akkor én a 990 fös társaságból akiket lenézel azok szemében meg csak 10 luzer balf*zt látok semmi többet.
Az éremnek mindig két oldala van...
Nem vagyok lúzer balf***sz. Átlagos vagyok, de valószínűleg kicsi az ömbizalmam, amin próbálok változatni.
Az 1000-ből kb. 2/3 lány, maradt kb. 333 fiú. Abból lejön a fele, mivel 11.-es vagyok. Marad kb. 165. Abból 15 az osztálytársam, 20 faktos, nyelvi csoportos, stb. Marad kb. 130. 30%-nak barátnője van, marad kb. 90. Külsőre azért annyira nem jó a felhozatalal, legyen kb. 30 jó. Személyiségre megfelelő kb. 15. Nem elérhetetlen kategória 10. Ebből szerintem nem kell csodálkozni, hogy ha kiállok az aulába, 3-4 pasin kívül nem találok több megfelelőt.
azért több van a háttérben mint csak az immunrendszer.
az is bejátszik..de nem csak az.
Hogy jön ide az immunrendszer? :D
Bioszból nem vagytok valami jók mi?
Lehet biológiai oka. De abból amit elmondták inkább szociológiai okot sejtek.
attól hogy itt számolgatsz, még nem vagy okos.
sőt! ez egy baromság! :D de komolyan, nem kell számolgatni semmit sem mert ennek konkrétan semmi értelme.
ne akarj okosnak látszani, ha ennyire nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!