Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kiverem azt gondolom, minek egyáltalán nő?
igy is élvezem, meg a másik megfelelni neki, izgulni, hogy jaj elég lesz-e a méretem neki, kitudom elégíteni egyáltalán ? nem élvezek el hamar stb...
Más is így gondolja ? vagy csak én ?
így lemondhatsz a sikerélményről és az önbizalomról is amit egy szép lány megfektetése jelent.
arról nem szólva, hogy a markod sehol sincs egy jó csaj nedves, meleg puncijához képest.
illetve az is élmény amikor kifulladva a mellkasodra dől és átkarol. Ha mondanom kellene pár pillanatot amikor igazán férfinek érzem magam, ez közte lenne :D.
de persze, csináld csak... lúzerek kellenek.
hiszen, mihez képest lenne akkor ez sikerélmény ;DDD
Marokba toszni akarsz egész életedben?
Te csak azért gondolod ezt, mert önbizalomhiányos és frusztrált vagy.
Ha majd nővel leszel, nem így fogsz gondolkodni erről.
Ez olyan, mint a miért jobb az uborka a férfinél vagy a sör a nőnél. S fene tudja, a heterók zöme mégis szívesen szexel a másik neműek egyes képviselőivel. Buták nagyon.
Nem kezdem el fejtegetni, mennmyivel jobb egy nő (mellek! az egyik legjobb találmány. de más porcikák is vannak, amikhez hasonlót magadon nem találsz), egy társ meg effélék...
Sokan vagyunk sokfélék, de nekem az a véleményem, hosszútávon egy férfinek nem élet az élet nő nélkül. Az előző hozzászólókhoz hasonlóan én is úgy gondolom, hogy nemcsak a szex miatt kell egy társ a férfinek, nem kezelheti kielégülése tárgyaként.
Viszont a szexet jobb kapcsolatban megélni. Sajnos nem volt még ebben részem, de úgy érzem, az teljesen más lehet, mint amikor önkielégítést végzek. Amikor az ember magának csinálja, túl azon, hogy nem lesz akkora orgazmus, mint szeretkezéskor, nem kapja meg azt az érzelmi pluszt, amit akkor él át, amikor pl. látja, hogy jó az, amit a partnerének tesz, látja elélvezni..
Persze, bennem is megvan a félelem, ha részem lesz szexben, a legjobbat nyújtom-e majd, de emiatt nem akarok lemondani a lehetőségről tudván, hogy esetleg én is örömöt okozhatok majd másnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!