Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódnom amiatt, hogy nem életem ki magam, amikor egyáltalán nem ilyen típusúnak gondolom magam? 21/F
Ha megismersz egy rendes lányt, akivel majd elveszíted és őszintén szeretitek egymást, van kölcsönös bizalom, tisztelet és jó a szex, akkor egyáltalán nem fognak hiányozni azok a dolgok, amikről most úgy érzed, hogy "kihagytad" őket. Persze egyikünk sem lát a jövőbe, nem tudjuk, hogy mit fogsz majd érezni 4-5 év együttjárás vagy esetleg 20-30 év házasság után.
28/F
Ne aggódj emiatt. Vannak érzékeny, monogám beállítottságú srácok, akiknek nem pusztán az minden vágyuk, hogy minél több felé szétszórják a magvaikat. :) Hidd el, hogy ha majd egyszer megtalálod a megfelelő partnert, akivel szellemileg, lelkileg és testileg is passzoltok (mert van ilyen, nyugi), akkor vele is lesz olyan kielégítő a szex, hogy ne hiányozzanak ezek a "halandó dolgok". :)
28/F
Én állandóan szexelnék és mégsem aggódok emiatt.:D
Ha lesz valaki, aki tartós majd vele kiéled, azaz ott már nem magadat kell kiélned, hanem az ő vágyait megadni és őt kényeztetni.;) Az egy picit jobb, elhiheted.
Tudom hogy van olyan lány, akivel passzolnánk, csak az idő kicsit gyorsan telik. Persze ha megállás nélkül ismerkednék sem garancia arra, hogy megtalálom.
#5 Én nagyon szívesen kényeztetnék, de olyasvalakit, akit ismerek is és tudom, hogy megérdemli. :)
Én is 21 voltam, amikor összejöttem az első barátnőmmel, és vele is feküdtem le először. És úgy érzem, nekem nem is kell más, mert minden egyében túl szexuálisan is a maximálisat kapom. Néha belegondolok, hogy milyen lenne mással, de csak az a kifejezés jut eszembe, hogy: üres. Egy numera, egy orgazmus, amihez éppen nem kell a kezem. De ha magányos óráimban keresek egy audiót, amin egy nő kéjeleg, és arra kicsapom, valószínűleg ugyanazt kapnám. Egyszerűen a barátnőmmel jó, és kész.
(Na jó, egy 2 lány+én hármasban bármikor benne lennék :P )
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!