Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés ha a csajnak van nyelvpiercingje? Sz. Pás közben gondolom
Nem olyan nagy dolog, mint hinnéd. Ugyanaz, mintha simán csinálná, csak lehet érezni a piercinget is, miközben cumizik. De nekem semmi extra élvezetet nem adott, csak maga a tudat, hogy "jaj, milyen kemény, olyan csaj furulyázik nekem, akinek van a nyelvében piercing".
Tehát szerintem semmi különös nincs benne, meg nekem amúgyis megszokott már, mivel barátnőmnek van a nyelvében piercing.
bírom hogy mindenki azt hiszi ez mennyire különleges, fogj egy fém golyót aztán dörzsölgesd magad, ha ez neked élvezetet okoz akkor jobban élveznéd a piercinges szopást, de speciel nekem ez semmi pluszt nem ad, érzem hogy ott van de ennyi, ettől még nem volt jobb érzés
23/f
hát srácok gyanítom itt senkinek nincsen, azert hurrogjátok le.
nekem van nyelvpc-m idestova 5 éve. kivétel nélkül minden csajnak tetszett, mind smacizás közbe, mint nyaláskor odalenn....
lehet nem vették észre, vagy nekik is csak a tudat, de ezt erősen kétlem :P
24/F
1. én nem hurrogtam le... azt mondtam nem érezni
2. itt most arról van szó, hogy milyen ha a lánynak van
amúgy meg mond már el, smacizáskor miért olyan jó? :D ott van, különleges mert hű hát neki piercingje van, de ettől még nem esek hasra, mert ettől még nem lesz jobb egy smárolás, na mindegy... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!