Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy milyen kapcsolatot szeretnék, de ez így jó ahogy gondolom?
Figyelt kérdés
Még nem feküdtünk le egymással,nem is annyira ismerjük egymást,csak azt tudom hogy mindketten kizárólag szexkapcsolatot szeretnénk egymástól.De azért ehhez nekem kellene egy picit hogy jobban megismerjem őt,ide-oda elmenni 1-2-szer,hogy ne az az erőltetett menet legyen,hogy csak találkozunk,szex,és viszlát,mert illúzióromboló nekem ez egy kicsit.Nem akarok többet tőle,csak egy kis időt néha-néha eltölteni,ami nem a szexről szól.Javasolhatok neki néha egy-egy fél órás programot ? Akik ilyen kapcsolatban vannak,szoktak eltölteni ezen kívül is együtt időt eltölteni ? Mivel nem kiéhezett páros vagyunk,nem arról van szó hogy egyből essünk egymásnak,mert nem bírjuk tovább,ez még beleférne nálatok ? Lehet egy kicsit romantikázni előtte ?2015. szept. 4. 17:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem simán belefér, sőt, én örülnék is neki. Csak azt bánom, hogy a környéken egyetlen lány sem szeretne csak szexkapcsolatot.
2/4 anonim válasza:
Igen. Két lánnyal voltam így eddig az életben. Mindkettővel pár hónapig tartott. Nem voltunk egy pár, nem voltunk szerelmesek, ismerkedhettünk másokkal. De néha filmeztünk is és még 2-3 olyan alkalom is volt, amikor úgy találkoztunk hogy nem is szexeltünk.
De persze attól még lehet olyan ember, aki ezekre nem igazán vevő és tényleg a szex érdekli kizárólag.
22/F
3/4 anonim válasza:
Beszéld meg vele én azt mondom.
4/4 anonim válasza:
Nekem simán jó lenne. Hasonlót keresek. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!