Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom vajon a többi lánynál is kétperces volt és jól gondolom, hogy kamuzott?
Barátom elmondta, hogy anno a suliban szóba jött, hogy kinek mennyi szexpartnere volt. Állítólag neki 20körül :D ekkor volt 20éves kb :D viszont mióta együtt vagyunk és szexelünk kb 20 perc alatt elélvez, nem is tudja kontrollálni :D (kellett kb fél év mire feltornáztuk 20-25percre,azelőtt pár perc volt és annyi)
Azt mondja azért van, mert iszonyat szexi és izgató vagyok, de lassan másfél év után azért....
Úgyhogy szerintem kamuzott a számmal kapcsolatban, mert
1,amikor összejöttünk akkor előttem 1évig nem szexelt senkivel (biztosra tudom )
2, elég félénk volt, amikor udvarolt, így nem nagyon nézem ki belőle,hogy annyi csajt megdugott :D
3,,azok se lehettek egetrengető numerák
Komplexusa lenne ezért nagyzolt ?
ő 23 F én 22 L
Gondolom az előző kérdést is te tetted fel...
Szánalmas, hogy itt cinkeled a pasid... Ha nem akarod már őt, rúgd ki és keress egy másik srácot.
A péniszére sokszor mondja, hogy lehetne nagYobb, pedig szerintem semmi gond vele.
Emiatt lehet ?
Milyen előző kérdést ? Ne keverj ide más kérdést légyszíves és ne spamolj. Válaszolj vagy tekerj tovább.
Kíváncsi voltam, hogy egy férfi mi okból kamuzik ilyeneket. Ennyi :)
Szerintem tuti, hogy kamuzott. De hogy miért, azt csak ő tudja...
A 20 perccel mi bajod??
nagyzolt gondolom, mint ahogy sok másik...
te jársz vele 1.5 éve, ha ennyire nem ismered, hogy nem tudom miért csinálta, és idegeneket kérdezel meg, akkor nem értem miért jársz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!