Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá az ujdonsült barátom, hogy legyen kicsit durvább az ágyban?
Úgy konkrétan nem merem mondani a dolgokat neki, mert félek perverznek gondol vagy ő nem szereti az ilyet. Amúgy nem gondolok nagy dolgokra csak egykis hajhúzogatás,megszo.patás,popsiütögetés,vadabb/tempósabb szex, fogjon le stb..ezeknél durvább dolgokra énse gerjedek. De ő úgy bánik velem mint a hímestojással,múltkor poénból mondtam neki (hátha veszi a lapot), hogy üssön rá a fenekemre, erre rálegyintett egyet, kérdeztem hogy ennyi az egész, és azt válaszolta ő nem akar engem bántani.
22/L
lassan adagold be neki
talán így :ez nagyon izgat ,próbáljuk ki
Egy csomó nőtől hallottam már ilyet, ezek a nők! :D
Nyugodtan mond el neki konkrétan, boci szemekkel, szerintem imádni fogja! :D 22F
Sajnos ez így működik... aki olyan csajra vágyik mint te, Kérdező, annak a barátnője olyan hogy csak a holdfényes romantika már egy kis durvulástól kivan... aki meg a romantikus szexet szereti, annak vadulós csaj jut.
Azért össze lehet csiszolódni. Javaslom h üljetek le, és beszéljétek meg! Mondd el neki a vágyaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!