Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egyre durvább dolgokat kér tőlem a BDSMben. Hogyan tudnám keményen megbüntetni, anélkül h komolyabb fájdalmat okozzak neki?
Attól függ, én is ilyen kapcsolatban vagyok, és sokszor úgy érzem, durva dolgokra vágyom. Viszont ha azt érzi hogy ő irányít, akkor te nem vagy dom, tehát játszmázni fog veled.
Én is elrebegem a szívem vágyait amiket a párom belevesz a szeánszba ha akarja, akkor amikor akarja és ahogyan akarja. De nekem nincs beleszólásom.
Azért a bdsm-ben valahol benne van, hogy szubként attól izgulunk fel, hogy megteszünk dolgokat amiket normál esetben nem tennénk. Tehát csináltass vele olyat amint nem szeret, de nem a kemény korlátok áthágásáról beszélek. Pl. csókoltasd vele a lábadat(jó alaposan, sokáig, ha tudod hogy ezt túl megalázónak tartja), vedd rá, hogy kimondjon dolgokat amiket szégyell, térdeltesd sarokba valami keményre, sétáltasd pórázon és közben egy pálca vagy egy ostor legyen nálad. Izgasd fel többször és ne hagyd elmenni. Most ezek jutnak az eszembe.
köszi a válaszokat.
pl. ha a kezemmel elfenekelem az már nem elég neki. pálcával még oké, azt vettem is, de a korbács vagy a maradandó sérülések nekem már durva. vagy például nem szívesen hagyom megkötözve egy teljes napra, bármennyire szeretné, mert féltem.
mások előtt megalázni - nálam ez se igazán működik.
de pl. olyan fantáziájáról számolt be legutóbb, h a szeme láttára megdugok egy csajt és őneki kell kinyalni utána. bár lehet sok férfi lenne a helyemben, nekem ez nem fér bele.
ezeket, meg az undorító dolgokat (amikre szerencsére ő se vágyik) leszámítva elég nyitott vagyok, és amúgy élvezem a dolgot, csak hát szeretem is közbe. kéne valami alternatíva, a durva dolgok helyett, amitől kellően megalázva érzi magát, de belefér az én nézeteimbe is :D
Ez a csaj lökött ettől akarsz gyereket???
Dobd ki
Nem csak fenekelés létezik, máshova is mehet a bünti. Nekem pl a talpverés az egyik kedvencem, kellően érzékeny felület, viszont nehéz látványosabb nyomot vagy úgy általában sérülést okozni, ha pálcát vagy korbácsot használsz.
28/D/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!