Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egyre durvább dolgokat kér tőlem a BDSMben. Hogyan tudnám keményen megbüntetni, anélkül h komolyabb fájdalmat okozzak neki?
Egy lista különféle "perverz" vágyakról, fantáziákról:
m.blog.hu/do/domina/file/vágylista(1).doc
Olvasgassátok, leginkább a párdoddal együtt, és figyeld, hogy mire gerjed be.
Egy nagyon jó blog bdsm témakörben: [link] Sok mindent nagyon hozzáértő módon, alaposan megvilágít.
köszi a válaszokat! :) azt hiszem durva fizikai fájdalom helyett inkább a szofisztikáltabb kínzásokat fogom kipróbálni. a talp elverése pálcával jó ötlet. a csipeszek is. beszerzek korbácsot akkor, bár még mindig feszélyez, mert látszatra durvább.
az orgazmus kontroll jó. kipróbáljuk ezt is.
megtanulok vmi komoly kötözést vagy beszerzünk pár komolyabb bilincset, v vmit... ti magára hagynátok egy szub csajt 10 percnél tovább kikötözve? szerintem veszélyes. mondjuk az még mindig benne van a pakliban, h titokban egy kamerán nézem, ő meg azt hiszi, magára hagytam. nem?
még adhattok ötleteket, az mindig jól jön.
Hölgyek számára nagyon jó kötözési mód a melltartó-kötés: [link]
A leírás és a rajzok alapján nem bonyolult megcsinálni. Lehet kombinálni gúzsba kötéssel (csuklók hátul a bokához). A lábakat terpesztőrúdhoz is rögzítheted, amit otthon is lehet csinálni: egy seprűnyélbe fúrsz lyukakat, amibe két lábbilincset elősítesz. Ahogy fejlődik a barátnőd, egyre nagyobb terpesz mehet, akár spárgáig.
A melltartó-kötéstől felül, a terpesztőrúdtól alul mindenéhez hozzá tudsz férni.
A kötést -- ahogy a leírásban is van -- egészítsd ki a felkarok hátul összekötözésével, ettől sokkal feszesebb lesz, és kénytelen kiemelni melleit.
Ha komolyabb bilincsben gondolkozol, akkor a zsanérost ajánlom. Ebben elforgatni sem tudja a kezeit. Szerintem akkor adja legjobb kiszolgáltatottságot, ha hátul, kézháttal egymás felé bilincseled meg.
A szájpecekből a karikát ajánlom. A csurgó nyál izgató és megalázó egyszerre. A hajhúzás, vagy a haj kötözése is fájdalmat tud okozni, ha fokozni kell gyötrelmét.
Az érzékszervek korlátozása felerősíti az az érintések iránti érzékenységet és az kiszámíthatatlanságuk által okozott izgalmat. Szembekötés mellett a hallását is tudod füldugóval és fejmaszkkal tompítani.
A magára hagyás veszélyes lehet, mindig maradj mellette. De ha érzékszerveit korlátoztad, akár úgy is érezheti, hogy magára hagytad, ha ez még jobban izgatja.
Távirányítós tojás vibri izgalmas, akár nyilvános helyen is bent lehet, úgy hogy a távirányító nálad van. Nyaraláskor vagy olyan helyen, ahol nem ismernek benneteket, öltöztesd ribisen, közönségesen. Pl. mélyen dekoltált, nagy karkivágású mini, trikóruha, mezítláb, bugyi, melltartó nuku.
Számomra onnantól kezdve nem létezne a bnőm hogy aláznom kellene +megcsalnom mással,az ilyen degenerált nő nem párkapcsolatra való!Szerintem keressen magának egy olyan szadista barmot aki kínozza,alázza!
Kérdező Te meg egy erkölcsi nulla vagy,én nem élnék ilyen nővel!!!!
Gyúródeszka: köszönöm a részletes leírást sok jó ötlet van benne. Nemsokára kipróbáljuk párat......
15-ös, úgyszintén.
17: nézd, ízlések és pofonok. Senkit se ítélj el csak azért mert másképp gondolkozik ill. mások a vágyai mint neked. Amíg ez a dolog nincs rossz hatással valakire (pl. őra v rám) ill. nem tesz tönkre kapcsolatot addig semmi degeneráltság, perverzió nincs benne.
Azt már végképp nem értem, h miért lennék erkölcsi nulla, attól h kielégítem a barátnőm vágyait vagy épp a sajátjaimat próbálom megélni.
Egyébként látom h több hozzáértő személy is van itt. A 24/7-ről mi a véleményetek?
Azazhogy a bdsm játék nem csak hálószobában folyik hanem "hétköznap" is és elnyúlik egy hétre akár v akár hónapra, és persze a barátnőm alárendelt végig.
Sokak szerint ez tényleg beteges dolog és ezért sem beszélnek erről az emberek, sokszor még a párkapcsolatokban sem.
Lány létemre én is szeretem ha párom keményebb velem, szeretem ha megkötöz vagy bilinccsel, elfenekel, és játszadozik velem akar viasz és jegkockakkal is. Én is teljesen beindulok ettől persze az ésszerűség határain belül. Nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!