Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak számomra undorító dolog?
Óhh, nem olyan bonyolult ám a kérdésed, csak egy icipicit összetett :) Volt erről konkrét levelezésem is, ahol valaki meg akart győzni a baromságairól. A lényeg, hogy idősebb, elment felette az idő és szeretne valami jót pótolni. De ezt nem 40 éves elvált családanyákkal, és hosszú távra tervező életpálya lesőkkel, hanem az aktív fiatalságból. Na most, egy idősebbnél olyan értékek jönnek elő, amik huszonévesig nincsenek, nem is kellenek, mert a szülők pótolják ezeket. Ilyen a karrier, sikeresség, egzisztenciák, életképesség. Ha felhalmoztak adósságokat, egy gyártósor mögött keresik a kenyérre valót és a nő az unalmas otthoni kis lakás rezsijében tud csak osztozkodni, és élni már nem tudja az életét vele, akkor a 30-40-eseknek már ő nem kell, mert ők látják, hogy jobb kilátású férfi is jut nekik élettársnak. Lecsúszottakra nincs kereslet. Mit tesz egy ilyen állapotú férfi? A legerősebb köddel bebeszéli magának, hogy neki a fiatalabbak kellenek, mert ő tud nekik olyat nyújtani, amit egy fiatalabb pasi szerintük nem. Ez a tisztelet, udvarlás, megbecsülés, nem úgy mint azok a csajozógépek, akik még _éretlenek_(fontos kulcsszó, az etetés legízesebb falatja). És hát ilyen alappal beállítanak egy ilyen helyzetet, hogy a fiataloknál érdeklődnek, kihasználva azt a fétist, akik szintén idősebbekre buknak. Pont ezért, mert a nem kereső lányoknak bejön, ha valaki dolgozik és felnőtt, és apuka szerű, hiszen az apa komplexus is igen gyakori. Ezek a megbölcsült férfiaknak meg pont ez jön kapóra, az ilyen lányok ajándékok nekik, mert ők is megkapják, amit akarnak és a lányok is úgy tesznek, mintha idősebbekhez vonzódhatnának.
Mondanom se kell, valójában mindkét oldal egy kis kudarcot él meg, és az egész ködösítés egy marhaság. Nem ők az érettebb férfiak egy normális huszonévesnél, és nem a lánynak van szüksége a korosztályánál jóval érettebb férfira. Szerepjátékok ezek nagyrészt. :)
Megmondom, miért hiszik ezt…
Azért mert az utóbbi 10 évben ez lett a trend. Hogy 17-18 éves lányok a 40 es pasik társaságát keresik.
Kész regényt tudnék írni a mai nők hozzáállásának megváltozásáról, másutt hosszabban ki is fejtem én, hogy élem meg ezeket a változásokat, 34 évesen…
Mert rám is úgy néznek, mintha csitri lennék…
Sajnos ma már mi akik normálisan keresnénk, számítunk fehér hollónak. De jó látni, hogy még vagyunk néhányan.
Én is undorítónak tartom. 18 éves vagyok és folyamatosan megtalálnak a 30-40-es férfiak. Az egyikük már több, mint egy éve próbálkozik. Folyton rámír, hogy találkozni szeretne velem és egyszerűen megőrjít az állandó kérdéseivel, hogy: "Miért?" vagy "Félsz valamitől?". Többször is megkérdezte, hogy merre lakok és mikor nem akartam elmondani, akkor azt mondta, hogy úgyis kifogja deríteni O.o Meg folyton megajart várni a buszmegállóban suli után. Nagyon kitartó és idegesít, hogy egyszerűen nem kopik le, elmagyaráztam neki már szépen is, csúnyán is meg minden hogyan hogy legyen szives hagyjon végre békén, de nem ért a szép szóból, se a csúnyából. Ha letiltom akkor a képeim alá irogat, borzalmas. Aztán meg most nyáron voltunk nyaralni és egy több, mint 50 éves hapsi paskolta meg a fenekemet, amikor elhaladtam előtte.
Én is tettem már fel ezt a kérdést, akkor az volt a legtöbb válasz, hogy mert a fiatal lányok punciját jobban szeretik, mert fiatalok, életvidámak stb. mellettük ők is kicsit fiatalabbnak érzik magukat.
Én 23 éves srác vagyok, de 40 évesen is dugnék minden szép nőt 15-45 éves kor között. Kortól függetlenül. Most 23 évesen is dugnék minden szép nőt 15-45 éves kor között.
A legtöbb válaszolót meg nem értem. Úgy csináltok, mintha ez valami óriási társadalmi probléma lenne, ami ellen tenni kell és fel kell lépni.
Jut eszembe, családot majd kb 30-35 éves koromban alapítanék és egy nagyjából akkor 18-25 éves nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!