Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hány éves kortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves kortól ciki ha szűz valaki? Ti hány évesen vesztettétek el?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérnék :)

2016. jan. 6. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én 23 voltam amikor elvesztettem. Életem szerelmét kerestem és úgy éreztem, hogy megtaláltam végre :) másfél év múlva kiderült, hogy nem. De azért szép emlék marad.

25F

2016. jan. 6. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 20 éves fiú vagyok, és még csak csókolózni sem csókolóztam még, nem hogy szex.
2016. jan. 6. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Fiúknál azért más, mert a lányoknak fájdalmasabb, és a társadalom is elítéli őket, ha túl korán veszítik el, a fiúkat pedig megtapsolják. Ők gigolók, a lányok pedig rbancok, ha mondjuk 13 évesen veszítik el.

Egyébként szerintem mindkét nemnél 15-6 éves kortól oké elveszíteni a szüzességet, előtte egyértelműen túl korai, bár érettség kérdése is. Pár 17 éves a 14 évesek szintjén van, vagy fordítva. Tehát nem lehet így behatárolni. 20-25 éves koráig azért a nagy többség el szokta veszíteni. De ez is emberfüggő. Én 16 évesen veszítettem el. Szerintem csak az a lényeg, hogy szerelemből történjen az első (fiúknál is!) és akkor minden oké. :)

2016. jan. 9. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
A lányokat azért hurcolják meg, ha túl korán kezdik, a fiúkat azért, hogyha még későn se... Pedig lehet, hogy egyik fél sem szerette volna, hogy így alakuljon a dolga, csak így alakultak a dolgok...
2016. jan. 11. 01:20
 15/15 anonim ***** válasza:
78%

Én 16 voltam, amikor elveszítettem, de úgy tudom, manapság nagycsoportos korban már érdemes elgondolkodni, hogy ugyan, mit gondol rólam az óvónéni, ha még szűz vagyok?

57F

2016. jan. 11. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!