Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól ciki ha szűz valaki? Ti hány évesen vesztettétek el?
Én 23 voltam amikor elvesztettem. Életem szerelmét kerestem és úgy éreztem, hogy megtaláltam végre :) másfél év múlva kiderült, hogy nem. De azért szép emlék marad.
25F
Fiúknál azért más, mert a lányoknak fájdalmasabb, és a társadalom is elítéli őket, ha túl korán veszítik el, a fiúkat pedig megtapsolják. Ők gigolók, a lányok pedig rbancok, ha mondjuk 13 évesen veszítik el.
Egyébként szerintem mindkét nemnél 15-6 éves kortól oké elveszíteni a szüzességet, előtte egyértelműen túl korai, bár érettség kérdése is. Pár 17 éves a 14 évesek szintjén van, vagy fordítva. Tehát nem lehet így behatárolni. 20-25 éves koráig azért a nagy többség el szokta veszíteni. De ez is emberfüggő. Én 16 évesen veszítettem el. Szerintem csak az a lényeg, hogy szerelemből történjen az első (fiúknál is!) és akkor minden oké. :)
Én 16 voltam, amikor elveszítettem, de úgy tudom, manapság nagycsoportos korban már érdemes elgondolkodni, hogy ugyan, mit gondol rólam az óvónéni, ha még szűz vagyok?
57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!