Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak meg akart d. ugni, igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meg akart d. ugni, igaz?

Figyelt kérdés

Volt egy pasi az életemben, viszonylag sokáig, elég intenzíven próbálkozott, de mindig lekoptattam, holott amúgy nagyon nagyon bejött. A végére már kezdtem úgy érezni, hogy komolyak lehetnek a szándékai, olyanokat írt meg úgy viselkedett velem..

Két ünnep között összefutottunk egy szórakozóhelyen (nem tudom, direkt, tudta-e valahonnan hogy ott leszek, vagy véletlenül), és utána már nem bírtam tovább, és lefeküdtem vele. Közvetlenül ezután tök rendes volt, többször is mondta, hogy jó volt velem, meg minden, szóval bennem elindult valami, hogy hátha..

Utána viszont nem írt, én kérdeztem meg pár nappal később, hogy találkozunk-e majd valamikor... Ha ezt egy hónapja kérdezem, 100% az a válasza, hogy "akár most is". Most azt írta, hogy nem tudja, elég elfoglalt mostanság. Azóta nem írt.

Ezzel, kimondatlanul is, de ejtve lettem? Csak ennyit akart?

18/l, 26/f

2016. jan. 3. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit tanulnod. Nem hibáztál. Azt írod bejött a srác, így lefeküdtél vele. Hol itt a hiba? Viszont ezek a dolgok kölcsönösek. Neki úgy tűnik ennyi elég volt. De ettől nincs semmi gond. Ne ijedj meg. Ne vegye ez el a kedved semmitől. Miért ne feküdnél le valakivel, aki nagyon tetszik?
2016. jan. 3. 19:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert értékét veszti.
2016. jan. 8. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!