Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akart ezzel elérni nálam/n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akart ezzel elérni nálam/nála?

Figyelt kérdés

20 éves lány, 40 éves nős férfi. (de nagyon jóban vagyunk) Amikor találkoztunk és kimentünk a falu határába sétálni, beszélgetni, és leültünk, akkor azt mondta hogy üljek az ölébe. jó..beleültem.. ő rendesen ült, én meg nem szembe hanem hátulról ültem rá...(nem a farkára) a farkán ültem nagyjából, de nadrág volt rajta.a hátam volt az ő melle felé. ahogy ültünk, úgy elkezdte nagyon óvatosan lassan a ruhámat felfelé húzni a combomon. közben beszélt, úgy tett mintha nem is csinálna semmit..amikor a bugyimhoz ért abbahagyta. Amikor kimásztam az öléből, arra kért hogy most üljek rá, de vele szemben.

Kérdésem:Miért húzta felfelé a ruhámat

Miért akarta annyira hogy szemben is ráüljek??

Attól hogy ráültem már állhatott a farka??

2015. nov. 23. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
mert megakar dugni... jézus..20 éves vagy és ennyire buta?
2015. nov. 23. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Jajj! Édesjóistenem! :D

Hát a fejem fogom kínomban néha, hogy miért vannak ilyen egysejtű élőlények a földön. :D

Mint ha valami óvodás lenne a kérdező. :D

Biztos sakkozni akart vazzeg. :D

2015. nov. 23. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Észrevette, hogy szaros a bugyid, ezért abba hagyta! :-)
2015. nov. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!