Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fontos nektek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek, hogy az intimitás ne csak a szex legyen? Mennyire lehet ezt elérni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mennyire általánosan jellemző ez a férfiakra - de úgy látom, a többségre igen, hogy ha átölel, ha megsimogat, akkor azt azért teszi, mert szexet akar - ugyanakkor egy nőnek néha jólesne a "csak" intimitás. Szerintem ez feldobhatja a kapcsolatot is, ha nem mindig jutunk el odáig - ha csak megmarad az egymás mellet elalvásnál, csak a masszírozásnál, vagy ha több, akkor csak az orális kényeztetésnél - ezt nőként mennyire tartjátok ezt fontosnak, mennyire tudjátok ezt elérni? És férfiként tudtok-e ilyen gondolkodást elfogadni?

2015. szept. 9. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szeretek ölelni, szeretem ha oda bújik a nő.

Nem hogy feldobni, hanem ez szerves része a kapcsolatnak...

2015. szept. 9. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem például minden területen megkell felelni a hölgynek azaz belsőértékekben,külsőre és szexben is.

Ha valamelyik nem jó akkor abból nem lesz párkapcsolat.

Nekem férfi létemre nem csak a lyuk létezik és sokszor nekem is elég a gyengédség.

Úgyhogy szerintem az én példámból is kiindulva van aki nem azért cirógat és gyöngéd veled ,mert szexet akar csak csupán szeret.

2015. szept. 9. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
A jó párkapcsolat kompromisszumok halmaza. A testi együttlétben ez különösen igaz.
2015. szept. 9. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt jól hangzik, másrészt az a baj, hogy bármennyire imádok összebújni, ha szeretgetjük egymást, egyszerűen beindulnak az ösztöneim és megkívánom a páromat és hát tudjuk az hova vezet. Még ha nem is ez volt a szándék. Mi a rossz ebben? Már itt is rosszként van a szex beállítva...

Igen, imádok összebújni, sőt igénylem, de ha felizgatnak közben, szex lesz.

24/F

2015. szept. 9. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi simán összebújunk, de nem lesz belőle szex :D
2015. szept. 9. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:

enis nagyon szeretem csinalni, akkor a jo hogyha mar ki vagyok elegitve, pl megvolt 2menet aznap. maskepp nalam is beindulnak dolgok.

csak hogy ertsd, az kellemnes erzes mikor cirogatnak es simogatnak, de az mar kellemetlen mikor felall es csak el kell valni egymastol..

viszont szerintem a te problemad az hogy aktualis parod csak akkor er hozzad ha szexet akar, ez mar eleg nagy baj, kene vele beszeljel errol. illetve megtalald te is a neked megfelelo partnert, mert nobol is van jopar aki egybol nedvesedik es kivan ilyenkor tobbet intimitasnal, majd szex utan lehet olelkezni.

2015. szept. 9. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!