Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Amikor a barátnőddel szexelsz, akkor csak üríteni akarsz egyet?
Ez függ attól is milyen régóta ismeritek 1 mást.
Szerintem nem üriteni akarok hanem ki élni vágyaimat.
Persze 10 év után már nem sok felfedezni való van a másikban , de akkor is lehet bújni a másikhoz mert anyás vagyok :) 40F
Miből gondolod, hogy mi csak úgy tekintünk a nőkre, mint testekre akiket használunk? Ez azért eléggé sértő kérdés...
Sosem volt alkalmim, de még egy ilyen szituációban is az lenne a célom, hogy boldoggá tegyem a nőt akivel vagyok. Csak úgy lehet számomra igazán élvezetes a szex, akkor vagyok én is kielégült, ha látom, érzem, hallom ahogy a párom minden pillanatát élvezi a velem töltött időnek. Nincs annál jobb érzés, mikor összerezzen a karjaimban az élvezettől, érzem ahogy feszülnek az izmai, megfeszíti egész testét. Hallgatni a sóhajait, nyögdécselését, nézni az arcát, a ragyogó szemeit. Sosem gondoltam úgy senkire, hogy őt csak használom. Sőt, nem is szeretek elmenni, mert az csak pár másodpercnyi öröm, amikor viszont mozog a nőben a farkam és érzem a melegségét, az apró szorításait, a sikamlósságot, messze csodálatosabb érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!