Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicmok kérdése:
Mennyi az eselye, hogy teherbe esel, ha menstruacio ideje alatt vedekezes nelkul szexelsz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:49
1/7 anonim válasza:
Keress vissza, van pár száz ilyen kérdés.....jó böngészést :)
4/7 anonim válasza:
Kevesebb, mint középidőben, de esély ekkor is van rá, nem egy embertől hallottam már, hogy ebben az időszakban esett teherbe. Szerintem ha nem szeretnéd, hogy besikerüljön egy terhesség, ne szexelj ilyenkor SE védekezés nélkül! :)
6/7 anonim válasza:
Ez mind igaz. Ugy tudom, hogy ilyenkor nem kellene védekezés nélkül sexelni, mert a méhnyak ki van tágulva és sebesedve ilyenkor... Ne eröltesd.
7/7 anonim válasza:
A teherbeesés esélyét nem mondanám soknak. Inkább esélyesebb, hogy elkapsz egy jó kis fertőzést, vagy gyulladást nyitott méhszájjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!