Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak meg akart d. ugni, igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meg akart d. ugni, igaz?

Figyelt kérdés

Volt egy pasi az életemben, viszonylag sokáig, elég intenzíven próbálkozott, de mindig lekoptattam, holott amúgy nagyon nagyon bejött. A végére már kezdtem úgy érezni, hogy komolyak lehetnek a szándékai, olyanokat írt meg úgy viselkedett velem..

Két ünnep között összefutottunk egy szórakozóhelyen (nem tudom, direkt, tudta-e valahonnan hogy ott leszek, vagy véletlenül), és utána már nem bírtam tovább, és lefeküdtem vele. Közvetlenül ezután tök rendes volt, többször is mondta, hogy jó volt velem, meg minden, szóval bennem elindult valami, hogy hátha..

Utána viszont nem írt, én kérdeztem meg pár nappal később, hogy találkozunk-e majd valamikor... Ha ezt egy hónapja kérdezem, 100% az a válasza, hogy "akár most is". Most azt írta, hogy nem tudja, elég elfoglalt mostanság. Azóta nem írt.

Ezzel, kimondatlanul is, de ejtve lettem? Csak ennyit akart?

18/l, 26/f

2016. jan. 3. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Szerintem megkapta amit akart ès ennyi volt.
2016. jan. 3. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak ennyit akart.
2016. jan. 3. 16:53
 3/12 Secret184 ***** válasza:
Lehet ennyi volt. :/ Első hozzászóló te meg ássad el magad inkább.
2016. jan. 3. 16:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem érdekelnek az ilyen elsőhöz hasonlóak :)

Nem fogok belehalni a dologba, kicsit bánt, mert eljátszottam a gondolattal, hogy hátha, de mindegy. Saját hibájából tanul az ember. :)

2016. jan. 3. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
És sikerült levonni a konzekvenciát?
2016. jan. 3. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Miért nem takarodnak már el innen a tirpák hozzászólók.

Nem is ismeritek a lányt és le krv-ázzátok.

Az ilyen sza..áziak miért nem ragadtak a szülő csatornába!!!

Kedves kérdező.

Nem kizárt hogy csak ennyit akart.

De azért még tegyél egy próbát.

Ha akkor se reagál.

Akkor viszont lépj tovább!

2016. jan. 3. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére törölték a tirpákokat!
2016. jan. 3. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezt tőle kellene megkérdezni. Lehet hogy csak le akart veled feküdni, az is lehet hogy nem tudja eldönteni. Mindennek, kommunikáció az alapja. Mi itt csak találgathatunk, de ezt kettőtöknek kell megbeszélni, hogyan tovább, akar-e kapcsolatot veled.

Azt nem értem, miért kellett régen lekoptatni, mikor bejött neked és próbálkozott nálad? Agyilag zokni gondolkodásra vall. Húzod az agyát sokáig, miután meg megdönt, itt keresel válaszokat. Talán őszintének kellene lenned, és kinyitni a szádat, ha akarsz valamit.

2016. jan. 3. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Valoszinu csak ennyit akart. Meg jo h erzelmileg te nem serultel.
2016. jan. 3. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Anno meg lehet komolyra is jo lettel volna, de mivel akkor nem kellettel neki most megkaptad, ennyi.
2016. jan. 3. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!