Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom picit rá terelni a barátnőmet, hogy lefeküdjön velem?
Figyelt kérdés
Igazából már volt egy két dolog, például: mell nyalogatás, a felső testét már végig csókolgattam stb. A mell nyalogatásra és a nyakcsókra nagyon be tud indulni. Nagyon be tud gerjedni kaparja a hátam tépi a hajam. Amikor már megvolt az "Előjáték" és térnék lentebb elveszi a kezemet. Szerintem nagyon fél, de egyszer rá kérdeztem és nem mondta meg miért. Tudtok valami tippet adni? A válaszokat előre is köszönöm. :)2016. jan. 2. 21:42
11/12 A kérdező kommentje:
4.válaszoló nincs a kapcsolatunkkal semmi nagyon egy hullámhosszon vagyunk csak erre a kérdésre annyit tud mondani hogy mert. 6. válaszoló köszönöm majd megpróbálkozok vele és igen szűz
2016. jan. 2. 22:10
12/12 anonim válasza:
Csak ne erőltesd, ne éreztesd vele hogy neked ez nagyon kell, ez az ami sok mindent elronthat. Legyél vele türelmes és ne hozd fel egy darabig. Ha készen áll úgyis lépni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!