Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudom picit rá terelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom picit rá terelni a barátnőmet, hogy lefeküdjön velem?

Figyelt kérdés
Igazából már volt egy két dolog, például: mell nyalogatás, a felső testét már végig csókolgattam stb. A mell nyalogatásra és a nyakcsókra nagyon be tud indulni. Nagyon be tud gerjedni kaparja a hátam tépi a hajam. Amikor már megvolt az "Előjáték" és térnék lentebb elveszi a kezemet. Szerintem nagyon fél, de egyszer rá kérdeztem és nem mondta meg miért. Tudtok valami tippet adni? A válaszokat előre is köszönöm. :)
2016. jan. 2. 21:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves?szuz meg?
2016. jan. 2. 21:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezeket folytasd, amíg meg nem engedi, hogy tovább is menj. Kis lépésekben haladj, de nem a 0-ról indulsz, valljuk be...:D
2016. jan. 2. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
lehet pattanasos ott neki vagy épp meg volt neki
2016. jan. 2. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ahogy így leírtad elég szar kapcsolatok lehet... Te rákérdezel valamire és ő nem mond semmit, kínos csend van?

Beszéljétek meg.

Egyébként hány évesek vagytok?

2016. jan. 2. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:
kislány még...
2016. jan. 2. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre azt mondanám, hogy szép sorban

- megtanulom az igekötők helyes írásmódját

- elhagyom a szex témakörében az olyan szavak használatát, mint a "picit"

- vennék egy flakon tejszínhabot(legyen laktózmentes, ebbe se kössön bele, hogy egyem a zúzáját)

- előkészíteném a szobát(fűtés, rend, gyertyák, zene)

- finoman levetkőztetném, majd előbb a melleire tennék és lenyalnám, majd szépen lassan lenyalábolnék a kis vénuszdombjáig, de nem mennék tovább.

Ezt az utolsót ismételgetném párszor, míg nem maga nyomja oda a fejemet(meg a flakont).

Ha ügyes vagy, a flakon fog még egyéb szerepet is játszani aznap este.

2016. jan. 2. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Fél-fél, jaj, aztán mitől? Hogy leharapja az ujjadat a szűzhártyáját hősiesen védelmező puncikobold? :)
2016. jan. 2. 21:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 16 évesek vagyunk
2016. jan. 2. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Uj neki a helyzet. Adj neki idot. Ha eleted ,hogy bizzon benned es lstja hogy szereted fogja hagyni.
2016. jan. 2. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mond neki, hogy elöbb szopizzon...
2016. jan. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!