Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy utálom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy utálom a magyar férfiakat de?

Figyelt kérdés

de azért ha külföldi pasim van vagy valami akkor néha hiányozna hogy magyarul beszéljek hozzá vagy megértsen olyan dolgokat amiket nem lehet lefordítani :(

(mondjuk alapból nem szeretem a magyarokat meg néha szégyellem is hogy az vagyok csak a történelmünket szeretem meg a tájainkat..egyébként külföldön lakom)

2015. dec. 31. 22:43
1 2
 11/14 October15 ***** válasza:
Kérdező: Na pont, hogy ezért van hatalmas különbség akár egy osztrák-magyar viszonylatban is. A kultúránk nem abban merül ki, hogy nálunk állítanak májusfát ők meg nem vágják, hogy egy pózna miért is fa.. :D Attól lesz más a kultúrájuk pl, hogy ha Londonban 2x megnyomod a jelzőt a buszon akkor a kalauz / ellenőr nem fog szeretni.. :D Még pontosabban azért amiért ez úgy alakult, hogy nem fog szeretni. [Elvben a másodszori jelzés azt takarja ott, hogy mégse kell megállni és ez a kalauz / ellenőr dolga lenne, aztán lehet, hogy fszságot olvastam.]
2015. dec. 31. 23:18
 12/14 A kérdező kommentje:

London az más tészta de én mindig egyszer nyomom meg amúgy :D

London az a nemzetek olvasztótégelye ott tényleg szó szerint mindenki egy külön világ :D

2015. dec. 31. 23:21
 13/14 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Sok szempontból értem mire gondolsz, amikor azt írod, utálod, hogy magyarnak születtél…

A Magyar nép zsugori, munkakerülő, lusta, és iszonyatosan rasszista nemzet… (Megjegyzem én is magyar vagyok...)

Van is egy mondás… Bár biztos, hogy nem pontosan idézem… de úgy tartják…

„Magyarországot tudni kell mikor a jó elhagyni…”

De hogy csak a férfiakat utálod? Azért nem mindenki olyan rossz ám…

De mégis kifejtenéd, miiért utálsz magyarnak lenni? Engem érdekel mi az utálatod oka…

2016. máj. 5. 14:59
 14/14 anonim válasza:
Én is utálok magyar lenni. Hála a jó Istennek, hogy 20 éves korom óta nem élek Magyarországon.Életem legjobb dontése volt. Legszívesebben le is mondanák a magyar állampolgárságomról ha lehetne. Egyáltalán nem fog hiányozni.
2021. jan. 20. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!