Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy utálom a magyar férfiakat de?
de azért ha külföldi pasim van vagy valami akkor néha hiányozna hogy magyarul beszéljek hozzá vagy megértsen olyan dolgokat amiket nem lehet lefordítani :(
(mondjuk alapból nem szeretem a magyarokat meg néha szégyellem is hogy az vagyok csak a történelmünket szeretem meg a tájainkat..egyébként külföldön lakom)
London az más tészta de én mindig egyszer nyomom meg amúgy :D
London az a nemzetek olvasztótégelye ott tényleg szó szerint mindenki egy külön világ :D
Sok szempontból értem mire gondolsz, amikor azt írod, utálod, hogy magyarnak születtél…
A Magyar nép zsugori, munkakerülő, lusta, és iszonyatosan rasszista nemzet… (Megjegyzem én is magyar vagyok...)
Van is egy mondás… Bár biztos, hogy nem pontosan idézem… de úgy tartják…
„Magyarországot tudni kell mikor a jó elhagyni…”
De hogy csak a férfiakat utálod? Azért nem mindenki olyan rossz ám…
De mégis kifejtenéd, miiért utálsz magyarnak lenni? Engem érdekel mi az utálatod oka…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!