Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti külsőre igényesnek tartjátok a magyar férfiakat?
Nem mindet.
Az arányokat nézve sokkal több igénytelen magyar férfi van, mint mondjuk igénytelen német/francia/brit/többi nyugati nemzetiségű férfi.
Nem annyira, mondjuk ez nem csoda mert nőtársaim sem viszik túlzásba az igényességet. Egyszerűen sír az ember, ha mondjuk végigmegy a városon, és azt látja, h a 14-40 év közötti nők 90%-a farmerben és Converseben van. Nem csak unalmas de semmi nőiesség, stílus nincs benne. Az már önmagában elmond mindent ha egy 30+-os próbál tizenévesnek öltözni és vica versa.
Nem csoda, h a férfiak ennyit nyavalyognak ezen a téren, mondjuk ők se viszik túlzásba, a divatot.
A legtöbbjük a divathoz semennyit sem konyít, és már az is nagy szó, ha a cipőjük, kabátjuk rendben van. A legtöbb pasin síkabát van ősztől tavaszig :D
Az igényesség meg kimerül a napi borotválkozásban, olyan h arcápolás, kozmetikus, szőrtelenítés (már akinél kéne), frizura a legtöbben nem is hallottak sztem :D Ápoltság terén is van mit fejlődni egyeseknek...
28/N
28n
volt ilyen csajom mint te(ő pl azzal jött hogy szőrösebb a lábam mint neki szal nem vagyok valami jól ápolt) felvilágosítottam hogy minden bizonnyal leszbi azért hasonlítgatja a lábamat egy női lábhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!