Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti külsőre igényesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti külsőre igényesnek tartjátok a magyar férfiakat?

Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 22:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy igen, vannak igényes magyar férfiak.
2015. nov. 7. 23:14
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Résszben igen de függ a társadalmi ranglétrán elfoglalt helytől is. Sok proli férfi az igénytelenség megtestesítője de van sok értelmiségi férfi aki ad magára.

Inkább értelmi színt,iskolázottság, társadalmi rang, pénz, neveltetés kérdése.

24/N

2015. nov. 7. 23:18
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

"arányokat nézve sokkal több igénytelen magyar férfi van, mint mondjuk igénytelen német/francia/brit/többi nyugati nemzetiségű férfi."

És ott 100x normálisabb nők vannak, nem olyan, a semmire elszálltak mint te és a hozzád hasonlók. :)

Mert nincs mire kényesnek, nem vagytok szebbek! :D

2015. nov. 7. 23:26
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Vannak jól kinézők, főleg huszonévesek, akik adnak sokat akülsőre, hogy vonzók legyenek a csajoknak, de a belsőre már nem ilyen igényesek. Az a baj h tv, videojátékon nőnek fel, el vannak puhulva, barkácsoláshoz kocsiszereléshez, vállalkozáshoz nem értenek. Nincsenek sikerélményeik, mert mindig a videojáték, meg a filmek mellett ülnek, és így önbizalmuk se lesz.

Pasiknak azért 10szer jobb cuccok vannak az üzletekben mint nőknek!

Sok pasival az a bajom, h unalmasan, szürkén öltözik.Ésezek belül se vállalkozó szelleműek, vagy színes egyéniségek.

Az idősebbekről meg nem is beszélve, dögunalmasan, sablonosan öltöznek, LÓG! rajtuk a ruha. Van amelyiknek sportoláshoz sem fülik a foga.

2015. nov. 8. 01:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Az a helyzet,hogy a magyar embereket a végletekig hajtják.Rengeteg munka kevés fizetés.

Ezekután ki akar és ki tud Yves Saint Laurent ingekben parádézni?

Hát nem az átlag ember az biztos.

2015. nov. 8. 01:51
 16/21 Fish1 ***** válasza:
Szerintem ugyanúgy, mint bármelyik más nemzetnél, vannak igényesek és igénytelenek is.
2015. nov. 8. 03:20
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
Mindent elárul a "magyarokról", hogy a magyar nők igénytelennek tartják a magyar férfiakat, míg a magyar férfiak pénzéhesnek és ku*rvának tartják a magyar nők többségét. Magyarország én így szeretelek :D
2015. nov. 8. 08:55
 18/21 anonim ***** válasza:

"Pasiknak azért 10szer jobb cuccok vannak az üzletekben mint nőknek! "

Ezzel azért férfiként vetekednék... ugyan mutass már olyna hajjdejó boltot... ahova az emebr bemegy, minde gy kaptafa és sztem full ugyanaz...

a nőknek kb alapból 10-szer akkora a ruhaosztály és 10szer annyi ruha van, ráadásul többfajta stílus. Sztem férfiként az az igényesség h a meglévő kínálatból probálsz elegánsan felöltözni és hozzá ápolt vagy. De arról azért ne álmodjunk ilyen kínálattal h majd bemegyek egy H&M-be vagy haonsló bóvli boltba aztán másnap a milánói divathéten fogom képviseltetni magam.

Ha egyszerűen nincs kereslet (mert az ország 80%-a igénytelen proli, aki inkább költi a hitelt plazma tv-re, meg iphone-ra, mint ruházkodásra) akkor a kínálat is olyan lesz, ergo aki akar, az se tud majd igényesen öltözködni. A borotválkozás más téma, énnekm pl. csak a borosta áll jól, és naponta igazítom. De sokan igénytelenk, ezt meg az állandó hajszának írom be, h napi 10-12 órákat dolgoznak az emberek és rá még 2 órát tömegközlekednek. Na, nyugaton pl. Olaszországban ilyen nincs! Nem csoda h több idejük van az embereknek magukra, meg szórakozásra.

2015. nov. 8. 13:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Az az igazság h ha egy pasi jól akar kinézni akkor ne a kínaiból öltözködjön már, hanem szánja rá a pénzt és vegyen jobb darabokat.
2015. nov. 8. 19:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Vannak igényes férfiak..az én párom például nagyon ad magára..és én ezt szeretem..de nem kell neves francia tervezők ruháit magára aggatnia, egy átlagosabb boltból is jó ízléssel fel hete öltözni..a francia férfiak például nekem nem vonzóak..akik vonzóak lennének meg bevándorlók vagy félvérek..magyar férfiak szerintem sokkal szebbek..

Amúgy nem csak a ruha teszi az embert, sokat számít mi van a ruha alatt..egy csinosabb férfin egy egyszerű farmer+póló együttes is jól néz ki, illetve jobban mint egy kövér emberen bármi..inkább a kövérséget/extra vékonyágot találom gondnak..

2015. nov. 11. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!