Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldiek máshogy állnak a magyar nőkhöz, mint a magyar férfiak?
Ezt én írtam, ugyanis én jártam így Írországban. Alacsony vagyok és nem túl vékony alkat, de nőies. Barna hajú, szemű. Itthon nem találtam pasit, évekig voltam egyedül aztán egy külföldi utazás alkalmával megismerkedtem a férjemmel. Ő oda volt értem, és amikor kint éltem vele, rengeteg pasi csapta nekem a szelet, amihez itthon nem voltam hozzászokva.
Mondjuk kicsit rá is játszottam az "egzotikus" külföldi feleség szerepre: a bőröm könnyen, jól barnul, néha elmentem szoliba hogy ne fehéredjek ki, mert ott nap nem ért. Mivel az ír lányok nem kifejezetten szépek és hasra híznak , én ott jobb kategóriás voltam. A sötét barna hajam is hirtelen szexi lett. Tetszett nekik az akcentusom, a műveltségem (többet tudok az országukról és a kultúrájukról mint a legtöbb átlag ír)és egyszerre én lettem a titokzatos, kelet-európai nő,aki izgatta a fantáziájukat.
Itthon továbbra is átlagos vagyok.
Szerintem egy külföldi mindig érdekes, izgalmas, elragadó tud lenni.
Nem tudom, en mnden orszagban tetszem a ferfiaknak a kulonbseget inkabb a kimutatasban latom. Az angolok titkon rampillantanak de a bamulastol tartozkodnak (nyilvan nem mindegyik), a spanyolok,bamulnak nyiltan bokolnak, a franciak elhivnak kavezni, az olaszok viszont sokkal inkabb erinteni szeretnek:-))
Szoval nem hiszem h mashogy neznenek ram, csak mashogy mutatjak ki. Magyarorszagon a tendencia: bamulas, utana "dugnalak":-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!