Miért lett fontos most, hogy felmérjék a magyar hadköteles férfiakat?
A rádióban hallottam. Azt mondták békeidőben sem árt felmérni. A multkor a szirénákat nézegették... Ezek nagyban háborúra készülnek? Mégis mit akatnak? Magyar férfiakat kiképzés nélkül Inánba küldeni? Vagy itthon kell a védelem? Ki ellen? Ki fog bennünket megtámadni? Úgy tudom a vezetőink a zsidók s*ggét nyalják, akkon NATO-Usa-Izrael nem kellene. Amugyis építettek maguknak itt egy csomó lakóparkot, meg ugy rendezkednek be h majd itt fognak lakni, ha az országukat támadás éri. Ide jönnek menedéknek. Kínának már Orbán eladta az országot, gondolom annak se kéne ellenünk lenni. Szaud-Arábiával is egyezkedtek vmit. Akkor ki jön ellenünk?
Azt hallottam, h az Usa Kínának van eladósodva. Kína meg Irántól veszi az olajat,ezért akarják az amerikaiak elvágni a Kínába vezető energiát, azzal, hogy Irán ellen háborúznak.
Hol fog folyni ez a háború, és mi lesz Magyarország szerepe? Veszélyben van e Németország, Skócia?
Azt is meg tudják támadni?
Akinek elege van ebből az egészből, az kérhet Svájcban, vagy Izlandon menekült státuszt?
Nem lehetne azt vhogy megoldani, hogy személy szerint azok az emberek irtsák egymást akik kitalálták a háborúkat? Mondjuk a Földön kívül? Szépen kiirtanák egymást, a többiek meg ellennének nélkülük, egész kellemes lenne a Földön a légkör!
Az Arab Liga képes legyőzni Kínával Oroszországgal az Usa-Izraelt?
Az emberek miért veszik ezeket a dolgokat közömbösen, h háború készül?
Azért nem teljesen alaptalanok ezek a dolgok. Valóban sok az egybeesés. Usa Irán ellen készül a héberekkel egyetemben. Eu szétesés határán, oroszok erősködnek, Kína úgyszintén.
Én konkrétan most be vagyok tojva, ha itt tényleg nagyobb hatalmak egymásnak feszülnek, akkor mindenkit behívnak. Mindenki azt mondja, hogy a sorkatonaság nem árt, meg blablabla. De nekem így is megvannak a problémáim, nem kell még egy, ami gyökerestül rombolja le az életem.
Ráadásul egy ilyen trágyadombért nem is vagyok hajlandó meghalni, főleg úgy nem hogy ezek meg jól röhögnek majd a markukban. Ha tényleg hisztériakeltés volt a céljuk, nálam sikerrel jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!