Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy utálom a magyar férfiakat de?
de azért ha külföldi pasim van vagy valami akkor néha hiányozna hogy magyarul beszéljek hozzá vagy megértsen olyan dolgokat amiket nem lehet lefordítani :(
(mondjuk alapból nem szeretem a magyarokat meg néha szégyellem is hogy az vagyok csak a történelmünket szeretem meg a tájainkat..egyébként külföldön lakom)
Ne azt szégyelld, hogy Magyar vagy hanem azt, hogy rajtad kívül kiket titulálnak még annak! :)
Nézd a jó oldalát: másik nyelven is van olyan amit nem tudsz lefordítani magyarra. Mondjuk ha történetesen a Japán pasik jönnek be akkor mákod van. Ott nem igazán van olyan probléma, hogy valamit ne lehetne teljesen indokolatlan de fura módon mégis logikus kerülőutakon kifejezni mint a magyarban is. :D
csak nekem olyan furák :(
Bristolban
de a legtöbb magyar esküszöm jó ha 10 20% az akivel úgy vagyok hogy normális de mindenki bolondnak rosszindulatúnak nagyon hazugnak tűnik nekem
néha mondjuk fáj hogy a saját nemzetem és annyi féle emberrel találkoztam már más nemzetekből és annyira mások, néha mesélek arról hogy nálunk milyenek az emberek és nem akarják elhinni se..
am én 24/L
(sok sikert amerikához :) )
Hát tény, hogy a magyarok nagyon gázosak. A férfiak nemtudom milyenek, mert nincs hozzájuk túl sok szerencsém, de a magyar lányok irtó nagyképűek, buták és semmi életcéljuk nincs. Szexen kívül nem sok mindenre jók, de még arra se nagyon jók. Semmit nem tudnak a világról és nem lehet velük beszélgetni. Kevés a kivétel.
29F
jah amúgy nem csak a pasik a magyar nőtársaimmal is így vagyok itthon tényleg sok lány lenéz másokat főleg ha szép (jó én se vagyok csúnya de nem néztem le soha senkit) kint meg teljesen más kb egy pláza cica külsejű lány se néz le valakit vagy küld el a ...-ba csak mert valakinek olyan a külseje (jó nagy átlagban)
itt kint tényleg kedvesebbek egymással
Külföldön lakok en is, mondjuk en srác vagyok. Nekem is hiányozna, a magyar nyelv, az exeimet is inkabb kihoztam Magyarországról, amíg együtt voltunk. Nekem nem volt meg külföldi párom, de mivel most éppen szabad vagyok, lehet az lesz, jelentkező lenne, de en is attól felek, hogy bizonyos dolgokat nem fogunk tudni megbeszélni, mert más kultúra vagyunk. Márai Sándornak volt egy mondata ami nagyon megfogott, o azt hiszem Amerikába ment ki. A magyar nyelv jelenti számomra a magyar földet. ( vagy valami hasonló) s ebben van valami, kevésbbé van honvagyam, ha sokat beszélek magyarul.
A másik, ne szégyelld soha azt, hogy magyar vagy, külföldön te mindig idegen leszel, s ebben a világban kell egy gyökér ami erőt ad. A gyökértelen embereket elfujja a szel. Meg ha valamilyen szinten értem is miert van benned ez az erzes, en sem tartom itt a kapcsolatot nagyon a magyarokkal, mert hat magyarok, mit szepitsem, de mindenkinek ajanlani szoktam, menjenek el nézzek meg milyen szep a hazám. Amiket írtál, a tájak, a borok, a várak, a gyönyörű nők, az érdekes szokasaink ételeink, a történelmünk, mind mind érdekes s nélküle ez a világ kevesebb lenne.
4.: Attól függ. Én amúgy furcsállom, hogy mikor egy csomóan nyomják a horrorsztorikat pl a gimiről, hogy így teli van hülye qrvákkal meg úgy gec*znek a pasikkal a csajok stb.. én meg nézek, hogy oké nem tudom te hova jártál de Debrecenbe emberek laknak és nem orkok szóval... :D
Persze ettől függetlenül nagy az isten állatkertje. Pl amikor vonaton azt látom, hogy a nő egyik kezében egy Hot! a másikban egy blikk és elrévülten olvassa valaméket.. na azt az érzést hívják úgy, hogy szánakozással vegyes undor. Igen, a társadalom egy jó része iszonyat módon ostoba tud lenni, de a "társadalom egy jórészé"-vel nem vagy közvetlen kapcsolatba szóval nem tudod, hogy effektíve milyen ember. Csak azt látod, hogy abban a pillanatban éppen olyan sötét mint Pákó és egy dementor szerelemgyereke.
24F
nem érzem magam idegennek sokkal inkább érzem magam itt itthon, mint otthon a szokásaink se sokkal másabbak max egy kettőt leszámítva de azt én se tartom
Közelebb érzem magam őket a szívemhez mint a saját nemzetemet akivel ma már lassan csak annyit érzek közösnek hogy a nyelvet beszélem velük és pont ez miatt a viselkedés miatt amilyen a legtöbb magyar
Egyébként ha beszéled a nyelvet semmi baj csak néha ha van valami szóvicc ilyenek nagyon kis apróságok de amit még ha el is magyarázol ha nem ismered a nyelvet akkor se lesz vicces pl ha a dialaktusokkal viccelődünk hiába magyarázom el érti felfogja de nem vicces neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!