Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyar nők miért választanak...

A magyar nők miért választanak olasz férfiakat férjnek?

Figyelt kérdés
Sokféle kutatás szerint ha a magyar nők külföldi férjet választanak akkor többsége olaszokhoz megy feleségül. Miért van ez? Főleg hogyha tudjuk hogy az olaszok többsége nőcsábász,hazug,megcsalja a feleségét stb. Miért van ez?
2014. nov. 29. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ezt hol olvastad? Én egy magyar nőt se ismerek olasz férjjel.
2014. nov. 29. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a kérdező olvasta a Nemzeti Sport cikket a magyar csajról, aki egy olasz focistával van együtt, aztán most jön a hurrdurr, mert aranyos volt a lány
2014. nov. 30. 01:42
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem viszont egyre több ismerősöm akad akiknek olasz férjük van..
2014. nov. 30. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor kérdezd meg őket.... Bocs, hülye válasz, de nekem vannak ismerőseim angol, amerikai, kanadai, német, görög férjjel is....

Nekem olasz férjem van. És amit leírtál, az nagyjából épp olyan, mint Magyarországon. Van otthon is hazug, nőcsábász, aki megcsalja a feleségét. Te egyet sem ismersz?

2014. dec. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!