Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az olasz férfiak tényleg...

Az olasz férfiak tényleg imádják a magyar nőket?

Figyelt kérdés

Miért igen vagy nem vagy inkább mennyire igaz ez a kérdés: az olasz férfiak tényleg imádják a magyar nőket? Miért?

Sokan úgy válik hogy a magyar nők gyönyörűek stb. Lehetséges hogy ez az oka? Csak a külső? Vagy belsőleg másabbak mint az olasz nők? Most csak általánosságban kérdezem!:)

2014. máj. 29. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

NEM imándják a magyar nöket, a magyar nök nem gyönyörüek, ezt csak MO-on hiszik.

Az olazok legfeljebb azokkal a nökkel foglalkoznak, akik olcsón lefekszenek velük - és igen sok magyar nö ebbe a kategóriába tartozik, de ezt nem tartom pozitivnak.

2014. máj. 29. 22:18
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy TOPOSZ, már ha ismered ezt a fogalmat. Ilyen hazug toposzokból építkezik a nemzeti önbecsülésünk. Hozzáteszem, hogy más nemzetek is élnek ezzel, az általános emberi gyarlóság megnyilvánulása ez.
2014. máj. 29. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha szőke hajú, világos bőrű, kék szemű, akkor igen.Az olaszok szeretik ezt a típust úgy vettem észre.

Meg a külföldieknek van egyfajta vonzalma, nekem például az oroszok tetszenek.

2014. máj. 29. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Az olaszok a természetes szőke hajú, zöld vagy még jobb esetben kék szemmel rendelkező nőket szeretik / nyűgözi le a( már nem azért, de nekem is ez a gyenge pontom ) és nem a magyar nők. Az már más, hogy rengeteg ilyen magyar nő és lány van, de nem az összes nőt szeretik.
2014. máj. 29. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
De nem bírják a német szóke, kék szemű nemetes, férfias nőket hiába szőkék. Olaszországban több szép nő van mint itt.
2014. máj. 29. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

kérdező: fordítva van, a magyar nők szeretik az olasz pasikat, elárasztották az olasz kupikat 10-20 éve és azóta is tele van velük minden, sok olasz meg felszedi ezeket a szerencsétleneket mert olcsók és buták

egyébként ritka ápolatlan és lepukkant a magyar nők többsége, alig van aki végigmehetne mondjuk párizs utcáin anélkül hogy mindenki tudja: nem francia

2014. máj. 29. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Párizsban amúgy sem sok a francia.

Én láttam, tele van afrikaiakkal meg kendős muzulmánokkal.

2014. máj. 29. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan hülyeség, hogy a magyar nők a legszebbek...amúgy ez tényleg azért lehet, mert Olaszország (is) tele van magyar prostikkal. Olcsók, mindent megtesznek gombokért, na ezért imádhatják a magyar nőket sok helyen.

És az a szomorú, hogy ezt nőként mondom...sajnos egész Európa tele van magyar prostituáltakkal.

2014. máj. 30. 00:47
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

Biztosan van kinn sok prosti... Mint mindenhol és minden nemzet színeiben. Azért mert a magyar nők nem szebbek más nemzetek lányainál, még nem csúnyábbak. Senem butábbak. Én nőként itt élek 4 éve. Nem vagyok a legfiatalabb korosztály tagja, nem vagyok és nem voltam prosti. Sok magyar nő él itt tisztes dolgozó családanyaként.

Az olaszok szeretik a külföldi nőket, a környezetemben sok olasz férfinek (főleg a közép korosztálytól felfelé) van külföldi felesége (ukrán, orosz, brazil, afrikai stb.) Talán azért keresik ezeket a nőket, mert egy bebukott olasz-olasz házasság után szeretnének egy egyszerűbb kapcsolatot. A külföldi asszonyok valahogy jobban ismerik és tisztelik a család szentségét, egyformán dolgoznak a férjükkel. Érdekes ugyanakkor, hogy Nyugat-Európából már kevesebb feleség "érkezik". A fene nagy feminizmus valóban eltorzítja a női lelket.

Más kérdés, hogy vannak ugyanakkor- főleg ukrán és orosz nők - akik azt hiszik, itt a Kánaán, és amint megvan a házasságlevél szépen hátradőlnek.

Szóval: nem vagyunk szebbek, sem csúnyábbak, nem vagyunk kevésbé vagy jobban erkölcsösek, csak mások.

2014. máj. 30. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!