Általánosságban az olasz vagy a magyar nők a szebbek?
Figyelt kérdés
magyar nők vagy olasz nők? és miért?2014. okt. 23. 13:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem a magyar nők sokkal szebbek. Én jártam Olaszországban és meglepő volt, hogy milyen kevés a szép nő arrafele és ezt más ismerősem is mondták akik voltak ott. Pedig én aztán nem az a begyöpösödött "a magyar lányok a világon a legszebbek" mentelitású vagyok.
2/6 anonim válasza:
Én szeretem a tipikus déli nőket, az olaszok között pedig sok ilyen van, mind hasonló arcberendezéssel, alkattal. Talán az általános európai ízléshez túl férfiasak: szőrösek, erőteljes állkapoccsal, hanggal rendelkeznek. A kereszténység megjelenése óta a szemérmes, törékeny alkat dívik a hölgyeknél, amin a 20. század végén megjelenő fiús alkatú nőtípus ideálja is erősít. Ezért valószínűbbnek tartom, hogy a változatos külsejű magyar nőket többen fogják vonzónak tartani, mint az erős combú, domináns olaszokat.
4/6 anonim válasza:
Magyar nok szebbek,viszont az olasz nok tobbet adnak magukra(ruha,kozmetikumok,stb)
5/6 anonim válasza:
Az olasz nők szebbek. A magyar nő az rendszerint csak él, de nincs érzelemvilága, míg az olasznak van egyfajta jó temperamentuma, pörgős, ember- és társaságkedvelő, röviden élettel teli.
6/6 anonim válasza:
Az olaszok általában szebbek. Mentalitás, kisugárzás, életöröm, lendület. A magyarok között egyre több a hullalelkű, a szorongó, a depressziós, az önálló egyéniség nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!