Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Meddig várnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Meddig várnátok a barátnőtökre?

Figyelt kérdés
Természetesen az első együttlétről van szó. Tegyük fel, hogy a lány már megfelelő korban van és nagyon szeretitek. Meddig várnátok mielőtt otthagynátok ha még mindig nem akarja? Hozzátehetitek azt is, hogy akkor hogy változna az idő ha se kézimunka, se orál nem lenne az ő részéről.

2015. dec. 28. 22:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"A töprengés nem ágyaz meg a szerelemnek. Aki töpreng, nem hisz az érzelmeinek."

Bolgár György

2015. dec. 29. 11:24
 32/32 anonim válasza:

Én 21 éves koromban szexeltem először. És rohadtul féltem. De komolyan. Miközben rákészültem negyedóránként sírógörcsöt kaptam. Vissza akartam fordulni többször is, de arra gondoltam, hogy ha így folytatom én leszek a 40 éves szűz 2 főszereplője.

Úgy gondolom már így visszanézve, minnél tovább tartogatod magad annál jobban rágörcsölsz az egészre. Én azt mondom, hogy gyors át kell esni rajta (persze csak a megfelelő gyengéd partnerrel, hogy a fájdalom ellenére is pozitív legyen az élmény) aztán nincs több agyalni való. :)))

2019. ápr. 25. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!