17-18 éves srácok! Mennyit várnátok maximum 15 éves
barátnőtökre?
Figyelt kérdés
Abban az esetben ha ti vagytok az első. Nem akarok semmit elcseszni azzal hogy elsietem, szerintem ez nem lenne oké ennyi idősen.:D Viszont tudom hogy sokan más véleményen vannak, ez érdekelne.
2012. jún. 28. 13:32
1/10 anonim válasza:
5-10 percet
2012. jún. 28. 13:35
2/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy mennyit vár,ha nem várja meg még felkészülsz,nem vár min 1-1,5 évet akkor nem szeret csak a szexre hajt,egy 15 évesnek baromira nem kéne szexelni,ha ezzel nincs tisztában úgysem vár.Azért mert a pasi siettet nem mész bele nem? akkor lényegtelen meddig várna
3/10 anonim válasza:
az én barátom 20 éves, én 17 vagyok és egészen hétfőig várt rám, pedig két éve együtt vagyunk. a barátnőd biztosan fogja jelezni ha már készen áll. simogathatod, csókolgathatod, csak mond neki, hogy állítson le bátran.
és még valami. ilyet ne fiúktól kérdezz. kaphatsz igencsak rossz tanácsokat, főleg a lány szempontjából
4/10 anonim válasza:
Szerintem ebben a korosztályban még bőven belefér az, hogy mondjuk egy évig nincs szex. Ha 16 éves elmúlt mindenki, és már több, mint egy éve szeretik egymást, akkor szerintem nincs vele semmi baj.
2012. jún. 28. 15:59
5/10 anonim válasza:
15 voltam, az első barátom 17. Fél évet várt.
2012. jún. 28. 17:07
6/10 anonim válasza:
20vagyok, a barátom 24. már fél éve együtt vagyunk, és még nem volt szex. bár mostmár csak a tablettára várunk, óvszerrel nem szeretnénk védekezni.
egyikőnk se szűz.. csak ő nem erőlteti, engem meg ki kell érdemelni.
szerintem addig kell várni, ameddig készen nem áll rá!!
2012. jún. 28. 23:36
7/10 asfdpugaq válasza:
Egy buszmegállóban max negyed órát.
2012. jún. 29. 15:53
8/10 anonim válasza:
"engem meg ki kell érdemelni".......
2 hónapot sem várnék, nemhogy fél évet-évet. Ha nem jó a szex, nincs kapcsolat. Sokkal rosszabb, ha ez fél év-év után derül ki.
2012. jún. 29. 19:23
9/10 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, akkor addig vársz rá, amíg ő nem érzi úgy, hogy szeretné...
2012. jún. 29. 22:02
10/10 anonim válasza:
"Ha nem jó a szex, nincs kapcsolat" szerintem ha nincs szerelem, nincs kapcsolat. persze a szex is fontos, de az nekem csak úgy megy, ha 100%os a bizalom, és tudom/érzem, hogy a párom szeret, és csak ha én is őt. lehet, hogy régimódinak tűnök, de büszke vagyok arra, hogy nem vagyok egy könnyen kapható, könnyűvérű csaj. az olyan fiúkat, mint te, kerülöm nagy ívben. így talán nehezebben törik össze a szívem ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!