Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, ti várnátok a barátnőtök...

Fiúk, ti várnátok a barátnőtökre? Többi lent

Figyelt kérdés
úgy értem,hogy a barátnőtök még szűz,és nem szeretné elsietni a dolgokat,de ti már nagyon kívánjátok a szexet(természetesen már ha nem vagytok szüzek),akkor vártok rá,vagy kerestek más lányt?
2012. máj. 22. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
ha reális a kérése, 1-2 hónap oké1 év már sok.
2012. máj. 22. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
HA igazán szereti, bármennyit vár. HA!!
2012. máj. 22. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én lassan 1 évet vártam már rá és nagyon szeretnék már neki örömet okozni, nem muszáj hogy én kapjam. pl szívesen kényeztetném ott lent, de nem várom el hogy ő is csinálja, de hát.. azt se engedi sajnos :(
2012. máj. 22. 19:13
 4/4 anonim válasza:
nekem most volt 1 éve hogy vár rám, és próbálkoztunk is de nem ment, egyszerűen bepánikoltam és elkezdtem sírni, és ő még így is magát okolta hogy nem sikerült,meg kellet nyugtatnom hogy nem ő tehet róla, szóval még várnunk kell vele mert nem vagyok kész rá, én is félek hogy ott hagy ha mihamarabb nem teszem meg, de érzem hogy nemtudom :S
2012. máj. 25. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!