Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Várnátok 19 évesen 4...

Fiúk! Várnátok 19 évesen 4 hónapot egy lányra ha nem szeretnétek?

Figyelt kérdés

19 évesek vagyunk és kb. 4 hónapja együtt. Tudom, hogy ő nem egyenlő az előző barátaimmal, de bennem van a félsz és szeretném tudni, hogy nemcsak azért van velem, hogy megfektessen..

Közel négy hónapja vár rám és megkérdeztem tudna-e még azt válaszolta igen.

Én még szűz vagyok.

2011. júl. 24. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Akkor húzd az időt még
2011. júl. 24. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
te szereted?mert én ha 19 éves fiú lennék,életem javában járnék,és nem szeretném a csajt,akkor biztos nem várnék rá ennyit...szóval,ha te is szereted akkor nem húzod tovább az agyát,mert az elég szemét dolog,azért ilyen korban a 4 hónap már elég várakozás...szerintem:)
2011. júl. 24. 18:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van, ha még vársz egy évet, akkor át megy a teszten, tuti szeret és soha nem fog megcsalni!!!!!

(hülyeség)

Négy hónap bővel elég, főleg ha még petting sem volt. Semmit nem bizonyít ez, csak hogy MOST szeret és odavan érted. Ha te is akarod már, akkor feküdjetek le, ha még nem akkor várjatok. Ennyi.

2011. júl. 24. 18:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Én is szeretem. Egyre jobban, csak annyira nyuszi vagyok még és gátlásos, és attól is félek, hogy majd nem tudok megfelelni nem lesz neki jó és rámegy erre a kapcsolatunk. (Tudom, hogy előbb-utóbb arra is hogy nincs szex.)
2011. júl. 24. 18:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Még nem volt semmi. Petting sem.
2011. júl. 24. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudsz megfelelni neki? Inkább ő feleljen meg neked. Neked van testrésed.
2011. júl. 24. 18:07
 7/15 anonim válasza:
Már ha ennyit várt az joo.. biztos lehetsz benne hogy szeret. De ne nagyon huzd az már az idot. biztos megértené, de azért mégis. :) L.
2011. júl. 24. 18:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Petting sem volt? Akkor nagyon oda lehet érted...
2011. júl. 24. 18:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem még tényleg nem volt semmi. Nem is erőszakoskodik. :)

Megkérdeztem várna-e még egy hónapot és azt mondta, hogy igen. De nem hiszem, hogy váratom még egy hónapot.

2011. júl. 24. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:
a lehetőségeid adottak...tégy belátásod szerint:)
2011. júl. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!