Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Várnátok egy lányra aki nagyon tetszik, akár 4 hónapot is?
ha leakarom zárni a kapcsolatom azt 15 perc alatt le tudom nem kell 4 hónap ...
szal NEM!!!!!!!!
A lány kérné,mert még kapcsolatban van és ennyi idő kell hogy lezárja...megvárnátok úgy,hogy azalatt az idő alatt nem közeledhettek hozzá?
ezzel a feltetellel nem,es meg lehet fel is pofoznam,de ha mas okok lennenek akkor termeszetesen megertenem,tanulas,vagy akkarmi mas.
clyde88
én vagyok a lány. Szóval tetszik egy férfi nagyon,én is neki,de jelenleg elvesztettem a munkahelyemet és amig nem találok ujat,muszáj a "volt" pasimmal lennem. Nem tudok hová menni,albérletre csak úgy lenne pénzem,ha dolgoznék...szóval értitek
Egy ismerősöm által kilátásban van egy meló,ami csak pár hónap mulva lesz pénz. Szóval anyagi dolgok miatt nem kezdhetek még az uj pasival,de nagyon vágyom már rá!! Nagyon rossz ez...csak nem tudom hogy mondjam meg neki hogy ne hajtson el...
Ez így igaz, ha véget akarsz vetni egy kapcsolatnak akkor ahhoz minek kell 4 hónap???
Szóval ha sima párkapcsolatról van szó ahol együtt laksz a pároddal de semmi több akkor NEM várnék 4 hónapot.
Ehhez elég nyomós ok kell hogy 4 hónapot várjon az ember.
Szóval drága, mihez is kellene neked pontosan 4 hónap???
Valahogy így: "elvesztettem a munkahelyemet és amig nem találok ujat,muszáj a "volt" pasimmal lennem. Nem tudok hová menni,albérletre csak úgy lenne pénzem,ha dolgoznék...szóval érted
Egy ismerősöm által kilátásban van egy meló,ami csak pár hónap mulva lesz pénz. De nagyon vágyom már rád!! "
22:03 as vok, bocs kb egyszerre írtunk időben.
És ha az a pasi szeret nem költözhetnél hozzá csak annyi időre míg ez rendeződik mondjuk??? Vagy esetleg haza ha már úgy sincs munkád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!