Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Várnátok egy lányra aki nagyon tetszik, akár 4 hónapot is?
és közben hányok magamtól mert olyan emberrel vagyok akivel már nem szeretnék...tudom nem tisztességes
mit csináljak,segitsetek kérlek! Nem tudnám megbocsájtani magamnak ha emiatt elszalasztom ezt a másik férfit!
Egyik ismerősöm szinte pont így volt, halasztotta húzta az időt azzal a pasival volt lakott együtt akit nem szeretett csak érdekből volt vele. Közbe beleszeretett egy másik pasiba és az a másik pasi is beleszeretett a csajba. Találkozgattak titokban megismerték egymást, a csajnak úgy szintén nem volt állása majd 2 hónap után a srác mondta h költözzön hozzá de ezt így nem bírja, hogy együtt vannak és este meg a mellé a pasi mellé fekszik be az ágyba akit nem szeret a csaj, és ez egyértelműen a srácnak is rosszúl esett......de a csaj nem hagyta ott azt a pasit mert még nem akarta és később két szék közé esett, mert a másik srác megunta a várakozást a pasija pedig rájött h már nem működik a dolog és a csaj magára maradt egyedül.
Szóval ha ismeritek már egy kicsit egymást és komolyak az érzéseitek akkor ezt az egészet ugyanúgy ahogy ide nekünk felvázoltad ezt így mond el annak a srácnak akit szeretsz és ha értelmes meg fogja érteni hogy mit miért teszel és érteni fogja hogy a jelenlegi pasiddal vagy érdekkapcsolatban de vele nem úgy lennél, szóval vesd fel hogy hozzáköltöznél.
Egyszer voltam hasonló helyzetben, csak a lány nem mondta el a hátteret, henem belekezdtünk úgy, h tudtam nem független. Aztán vártam, s baromi boldog voltam, mikor a 3-asból ketten maradtunk, szuper 3 évig tartott.
A kérdés, h a pasi belemegy-e, h nr 2. legyen, ha igen akkor értésére tudod adni, hogy a régi kapcsolat felszámolás alatt van, de ne vállalj konkrét idöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!