Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Várnátok egy lányra aki nagyon tetszik, akár 4 hónapot is?
Figyelt kérdés
A lány kérné,mert még kapcsolatban van és ennyi idő kell hogy lezárja...megvárnátok úgy,hogy azalatt az idő alatt nem közeledhettek hozzá?2010. júl. 5. 21:47
22/28 A kérdező kommentje:
a pasi nem tudja hogy van barátom....hogy mondjam meg neki?
2010. júl. 6. 14:40
23/28 anonim válasza:
nem tuthatjuk,nem ismerjük a barátodat,te tudod hogy reagálna!én lehet egyből repittenélek!de ha ő nagyon jó lelkü,még talán maradhatsz!azt neked kell tudni,hogy fog reagálni!
24/28 anonim válasza:
rám már vártak ! és nem lett belőlle semmi....
25/28 anonim válasza:
emberfüggő, én 2 évet vártam a mostani barátnőmre
26/28 anonim válasza:
Nekem is így volt:D Bár nekem más volt az ok, h mért kell 4 hónapot várni. De egyébként addig a négy hónapig minden rendben volt köztünk a sráccal, (nem csaltam meg a barátomat, csak beszélgettünk a sráccal) és amikor szakítottam a barátommal őmiatta, akkor mondta, h bocs, de ez mégse fog összejönni.....
:S :S Szerintem megunják h várni kell vagy nemtudom mi lehetett a baj
27/28 anonim válasza:
Kérdező! Tulajdonképpen mi is történik? Érdekből, lakásért, ami PÉNZ-t jelent, gyűröd vele a lepedőt. Tehát pénzes RIBI-t csinálsz magadból. Ez a konkrét tény. Tévednék?
28/28 A kérdező kommentje:
nem tévedsz, igen azzá válok lassan...:S
2010. aug. 4. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!