Tapasztaltabb srácok! Ti mennyit várnátok a barátnőtökre?
Hogyha mondjuk még a lány szűz, de mondjuk már csókolóztatok. Mennyit tudnátok várni rá anélkül, hogy felhúzzátok magatokat rajta?
Ha mondjuk volt már több kapcsolatotok (nem alkalmi), ott úgy általában hány hét/hónap után feküdtetek le először a lánnyal (különvéve a szüzeket és a nem szüzeket, persze ha csak egy-kettő volt, akkor annyit írjatok).
Türelmesnek kell lenni a partnereddel, pláne, ha szűz, és még nem áll készen. De rengeteg dolog van a szex előtt, amit lehet csinálni, amivel nagyon jól ellehet tölteni a hónapokat. Megismerni egymást, felfedezni egymás testét, gyakorolni, tanulni.:)
Általában 1-2 hét és kisebb koromban 1 hónap között. Valahogy hamar oda terelődtünk mégis:) De ha valaki várni szeretne, akkor véletlen se húznám fel magam ezen
Ki érti a kérdést? Mert én nem.
Különvéve szűzeket, nem szűzeket, mi van..?
Utolsó:
úgy értem hogy különvéve őket, hogy mondjuk az ilyen "szoknyapecérek", akiknek volt több szűz és nem szűz barátnője is, ott átlagban mennyi idő után feküdtek le, mert szerintem így szűz lánynál több idő kell. De ez más kérdés, nem a várással kapcsolatban, hanem hogy mennyi idő után ment.
Semennyit, látszik, h rengeteg itt a gyerek.
Egy férfinek az a dolga, h felkeltse a nőben a vágyat, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!