Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Meddig várnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Meddig várnátok a barátnőtökre?

Figyelt kérdés
Természetesen az első együttlétről van szó. Tegyük fel, hogy a lány már megfelelő korban van és nagyon szeretitek. Meddig várnátok mielőtt otthagynátok ha még mindig nem akarja? Hozzátehetitek azt is, hogy akkor hogy változna az idő ha se kézimunka, se orál nem lenne az ő részéről.

2015. dec. 28. 22:42
1 2 3 4
 21/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
60%
Az első lépést megtettétek akkor. Nekem pl. attól fél a barátnőm (szerintem), hogy ha szexelünk, akkor komolyra fordul minden és akkor már eltávolodik a szüleitől, kiesik abból a körből és meg kell osztani a szeretetét, a szülei meg nem lesznek mellette. Nálad nem ilyesmi van a háttérben?
2015. dec. 28. 23:53
 22/32 A kérdező kommentje:
Tudat alatt lehet valami hasonló is hozzá tesz, de nem tudom így kimondva nem hiszem hogy főként ez...de ki tudja, ha tudnám mi a bajom segítene abban hogy megoldjam, csak hát nem tudom:D
2015. dec. 28. 23:55
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem egy hónapot. Vagy ha szűz még, max 2-3-at.
2015. dec. 28. 23:59
 24/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
60%
Mondjuk az elején nálunk volt olyan is, hogy azt hitte, hogy majd ha kiderül, hogy ő ilyen téren tapasztalatlan, akkor otthagyom én is. Persze eszembe se jutott ilyesmi, és látta is, hogy ez nem így van, szeretem, viszont az kis idő volt, amíg ő benne ez tudatosult. Ja meg ami még nálunk fennál, ezt mondjuk ő is mondta nekem, hogy attól is tart, hogy ha mondjuk összeköltözünk, akkor nem tud majd nekem megfelelni az elvárásaimnak, nem tudja majd ellátni a házimunkát megfelelően, meg annyira még nem tud főzni és ez frusztrálja.
2015. dec. 29. 00:02
 25/32 anonim ***** válasza:
Figyu csak, kedves kérdező. Én mondok neked egy nagyon egyszerű praktikát, ami megoldhatja neked ezt a problémát. Mivel szerintem az neked az egésszel a gondod, hogy nem vagy nyílt a téma felé, meg hogy "ha eddig nem tettem meg, lehet már késő" alapon gondolkodsz.. nem tudom, tippelni meg nem szeretném :D Viszont annyi lenne az egész, ha témailag sem tabu, akkor egyszerűen csak odamész a párodhoz, amikor ketten vagytok, vagy amikor épp jó hangulatod van és mondod neki, hogy gyere, kufircoljunk egyet. :D Magadat is csak áltatod, hogyha igazából szeretnéd, csak valami -hébehóba, sekezeselába- indokot találsz arra magadnak, hogy ne tedd :D! Ez a határidős dolgok meg nee.. csak nyomasztó körülmények. Amikor jól esik:D
2015. dec. 29. 00:22
 26/32 A kérdező kommentje:
De én nem igazán szoktam szexuális vágyat érezni...:D Amikor meg volt olyan nem volt itt és ami fejben megy a valóságban nem. Amit meg már korábban is írtam, amikor komolyabban elmélyedek abban hogy ténylegesen milyen lenne ha lefeküdnénk, akkor sírógörcs közeli állapotba kerülök. És állíthatom hogy nem azért, mert nem szeretem, hanem a tehetetlenség miatt, hogy még akkor se megy amikor enyhe késztetést érzek.
2015. dec. 29. 00:37
 27/32 anonim ***** válasza:

Petting volt már, összebújás, tapizás, hosszabb csókólózás, együtt alvás? Mert nekem sem megy még a behatolás, már 6 hónapja ismertem meg a párom, 4 hónapja kb, hogy először aludtunk együtt. Akkor csak ellenkeztem, de élveztem a cirógatást az arcom körül, az öleléseket, és ezeket én is viszonoztam. Nagyon zavarban voltnk mindketten. Ezután mondtam neki, hogy még szűz vagyok, nem volt barátom stb. 4szer 1-1 hétvégét tudtunk még találkozni, és mindig haladunk ami az intimitást illeti, de én még mindig nem kívánom annyira, nyűg a kényesztetése. De nem hagyom teljesen cserben, igyekszem az ő próbálkozásait, hogy beindítson viszonozni. Orál, kézimunka volt már, de az aktus még mindig elijeszt. Észrevettem, hogy pl. az egyik dolog ami engem kizökkent, az az a pillanat, amikor a srác feláll mellőlem az ágyból gumiért vagy sikosítóért. Olyankor olyan elhagyatottnak érzem magam, és elmegy minden kedvem. :( De még próbálkozunk... :) Ha nem más, az eddigi módon remélem fenn tudjuk tartani a kapcsolatot.

25L, 29F

2015. dec. 29. 00:55
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én ugyan lány vagyok, de javasolnám neked, hogy olvass utána az aszexualitásnak. Remélem hasznos lesz számodra abban, hogy megértsd mi történik benned. Ha pedig nem, akkor mindenképp keress fel egy szexuálpszichológust aki segít feloldani benned a korlátokat.

Minden jót!

2015. dec. 29. 01:30
 29/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
60%
Sajnos itt én is aszexualitást érzek.
2015. dec. 29. 06:36
 30/32 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam én is rá, de még nem merném kijelenteni biztosra. Pont azért mert utánajártam. Nem minden illik rám. Persze sok féle kategória van ott is, meg mindenki más, de még nem kategorizálnám be magam, hátha csak éretlenség. Pszichológusra is gondoltam, de egyrészt félek elmenni, másrészt még bízok benne, hogy meg tudom oldani magamban. De köszönöm a válaszokat!:)
2015. dec. 29. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!