Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez miért van így, mással is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van így, mással is így van?

Figyelt kérdés

A kanosság. Ha nem könnyítek magamon 2-3 napon belül annyira kanos vagyok, hogy kb. majdnem minden nőre gerjedek. Lehet az dagadt, idősebb, fiatalabb (mielőtt félreértené valaki +18-as lányokra gondolok) már a csúnya nők testére is. Másnál is ilyen? Van barátom aki, elmondása szerint, már van egy jó másfél éve, hogy nem maszturbált. Olyan is akad aki végez önkielégítést heti pár alkalommal. Kérdem én, hogy bírják egyesek? Én ugyan nem szexeltem még, de ha nem könnyítek magamon legalább napi kétszer és kimarad pár nap, nem bírok magammal, lassan a falat kaparom és csak ezen jár az eszem.

Ha esetleg részem lesz majd szexben, akkor már tényleg nem fog ennyire érdekelni ? Próbáltam már elhagyni a szokást, de azt hiszem kettő vagy három hétig bírtam. Egy idő után mintha enyhülne, viszont bármerre járok, látok csinos, vonzó nőket és hiába minden megint, mert beindul. Bármennyire próbálom kizárni, de nem lehet, hiszen úton, interneten MINDENHOL találkozom a női nemmel.

Más hogy van ezzel? Amúgy tizennyolc éves vagyok és fiú.

2015. dec. 27. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Szexből is majdnem ennyi kellene. Attól még, hogy mondjuk heti 1-2-szer szexelsz, ugyanúgy minimum naponta kivered majd szerintem. Mással is van így. Sportolj, keress aktív elfoglaltságokat, az eltereli a figyelmed.
2015. dec. 27. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
teljesen normális amit érzel! hidd el igy van ez másnál is, csak legfeljebb nem vallja be, vagy nem részletezi igy.
2015. dec. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!