Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ezen olyan nagy cucc? Mással is előfordult már, nem?
Szóval van párom, de tetszik egy másik nő. Írtam neki egy sms-t, meg szóban is elhangzott ez nem egyszer, hogy ha nem lenne kapcsolatom, akkor bizony csinálnánk a dolgot (szex) ezerrel, le se másznék róla.
Látta a barátnőm és kibukott. Miért? Ha csak nem lenne... Gondolni, meg fantáziálni csak lehet másról, nem?
Mindig diszkrét vagyok ilyen beszélgetéseknél, de most homokszem került a gépezetbe. Viszont NEM csináltam semmit....!!!
"Látta a barátnőm és kibukott. Miért? Ha csak nem lenne..."
Neked hogy esne, ha a barátod megírná pár nagymellű, nagy seggű cicababának, hogyha nem lenne barátnője, akkor szanaszét dugná minden nap őket? Jól, ugye?
Férfi létemre, azt tudom erre írni hogy, ritka nagy szemétség. Ha van párom, nem sms-ezek, másik nővel, főleg nem szex témáról. Akit szeretek, nem fantáziálok mellette más nőről. De hát nem vagyunk egyformák.
Jogosan bukott ki. Nem csodálkoznék rajta, ha kidobna.
Ha nem érted, mi ezzel a baj, akkor veled van a gond.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!