Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnális előfordult hasonló?
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Most hétvégén mutatott be a Szüleinek. Megérkeztünk, borzasztóan aranyosak voltak, érdeklődtek, dicsértek. Minden aggodalmam elszállt. Aztán kimentem mosdóba. Alig léptem ki a szobából, az anyja megszólalt: Hát ezt az idegesítő libát meg hol szedted össze, édes fiam? Én még egyszer be nem engedem a házamba!! Arról már ne is szóljak hogy hogy néz ki... Nem hallott még a fogyókúráról?!
Visszamentem, mintha nem hallottam volna semmit. Anyuci folytatta a színjátékot, apuka kedélyesen mosolygott, barátom fapofával ült mellettem. Azóta úgy tudom nincs jóban a szüleivel, de nem mondta miért.
Azért hozzátenném, hogy 175 cm magas vagyok és 50 kg... Soha eszembe se jutott fogyókúrázni.
Mit lehet ilyen helyzetben kezdeni? Nem akarok a barátom és a szülei közé állni, és bánt amit rólam mondtak.
Engem sem kedvelt az anyukája a páromnak eleinte de nem a külsõmnel volt baja. Az a legfontosabb, hogy mond el a barátodnak, hogy mindent hallottál és, hogy szereted õt. Ne foglalkozz azzal mit gondolnak a szülei nem velük jársz. Legyél továbbra is tisztelet tudó meg normális, ha esetleg elõfordul ilyen még egyszer akkor egyszerûen ne reagállj rá az lesz a legjobb, mivel az ilyesmi szét cseszheti a kapcsolatotok.
18 L
5 hszbe írtakat kellett volna meglépni.
Ha nem azonnal de max 2 napon belül megkeres, érdemes újragondolnod a kapcsolatot.
De sokszor lenne nézeteltérés..
A párod téged választott.
Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!