Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnális előfordult hasonló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnális előfordult hasonló?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Most hétvégén mutatott be a Szüleinek. Megérkeztünk, borzasztóan aranyosak voltak, érdeklődtek, dicsértek. Minden aggodalmam elszállt. Aztán kimentem mosdóba. Alig léptem ki a szobából, az anyja megszólalt: Hát ezt az idegesítő libát meg hol szedted össze, édes fiam? Én még egyszer be nem engedem a házamba!! Arról már ne is szóljak hogy hogy néz ki... Nem hallott még a fogyókúráról?!

Visszamentem, mintha nem hallottam volna semmit. Anyuci folytatta a színjátékot, apuka kedélyesen mosolygott, barátom fapofával ült mellettem. Azóta úgy tudom nincs jóban a szüleivel, de nem mondta miért.

Azért hozzátenném, hogy 175 cm magas vagyok és 50 kg... Soha eszembe se jutott fogyókúrázni.

Mit lehet ilyen helyzetben kezdeni? Nem akarok a barátom és a szülei közé állni, és bánt amit rólam mondtak.

2015. nov. 15. 23:15
 1/8 A kérdező kommentje:
*Másnál is
2015. nov. 15. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem sem kedvelt az anyukája a páromnak eleinte de nem a külsõmnel volt baja. Az a legfontosabb, hogy mond el a barátodnak, hogy mindent hallottál és, hogy szereted õt. Ne foglalkozz azzal mit gondolnak a szülei nem velük jársz. Legyél továbbra is tisztelet tudó meg normális, ha esetleg elõfordul ilyen még egyszer akkor egyszerûen ne reagállj rá az lesz a legjobb, mivel az ilyesmi szét cseszheti a kapcsolatotok.

18 L

2015. nov. 15. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Ebből az anyós szitu a tanulság! Abban leli örömét hogy a másikat marja.aztán meg addig zsörtölődik amíg agyvérzést nem kap a kedves férje. tanácsolom: maradj higgadt minden esetben, a beszólásokat ereszd el a füled mellet és higgadtan viszonozd amit kaptál. megértem, nem lesz könnyű de menni fog!
2015. nov. 15. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Fél az anyuci hogy elviszed a kicsi fiát.Nem kell vele törődni.Most te a riválisa vagy neki.Ezért keres rajtad fogást.
2015. nov. 16. 00:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tuti többet nem lépném át a ház küszöbét ezek után. Leht jobban tetted volna, ha akkor ott veszed a kabátod, és szó nélkül otthagyod őket. Tudom, a barátod ellen lett volna, de jó eséllyel utánad ment volna. Így még csak a fejéhez sem kap a nő...
2015. nov. 16. 07:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, na ezért rettegek részben a komoly kapcsolatoktól... előbb utóbb jön a családi bemutatkozás és vele az áskálódás.
2015. nov. 16. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:

5 hszbe írtakat kellett volna meglépni.

Ha nem azonnal de max 2 napon belül megkeres, érdemes újragondolnod a kapcsolatot.

De sokszor lenne nézeteltérés..

2015. nov. 18. 19:54
 8/8 kriszyork válasza:

A párod téged választott.

Ennyire egyszerű.

ápr. 1. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!