Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek hasonló az alábbi kettő közül?
Figyelt kérdés
1. Tudtátok, hogy nem működne a dolog, mégis szeretettek volna kapcsolatot egy lánnyal, aki teljesen más habitus. Inkább a szívetek diktált mint az agyatok, nem tudtatok kilépni a kapcsolatból.
2. Ugyanaz a helyzet, de kapcsolat létre sem jött, mégis egész nap, este, éjszakánként egy csókról álmodoztok vele, aki nem hasonló hozzátok, mégis valamiért a szívetekben helyet kapott.
2015. aug. 17. 18:08
1/3 anonim válasza:
2-es volt, de mire mentem vele? Semmire, csak szenvedtem.
2/3 anonim válasza:
Velem mind a kettő. És ez mind egy kapcsolatban. Először volt a 2. aztán jött egy év múlva az 1. amit írtál. Végül már nem reménykedtem, de ő még igen. Nehéz volt, de le zártam el fogadtam, hogy meg próbáltuk, küzdöttünk de ez így nem mehet tovább. A minden napos viták azért az embert ki készítik és előbb vagy utóbb beleun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!